16 aprilie 2011

Tema saptamanii 4

   Inca trei cititori au acceptat provocarea mea si au trimis fotografii pentru "Tema saptamanii", Alb-negru. Astazi va las sa comentati lucrarile Sandrei, Alinei si pe cele ale lui Mircea.
 Sandra este nou-venita la rubricuta mea, asa ca va rog sa o intampinati cum se cuvinte :) Fotografia este realizata la Muzeul Satului, Bucuresti:
Royal Glass

  Urmeaza Alina, care a decis sa ia o mica pauza de la "Pauza de ceai" si sa trimita si ea doua fotografii alb-negru, cu atmosfera apasatoare, dupa parerea mea, dar care ne duc cu gandul la calatorii:



  Cei care il cunosc pe Mircea stiu ca lui ii plac vinul si femeile :) Ei bine, cu femeile mai poate cocheta doar prin fotografie (ca altfel sotia il asteapta cu valiza la usa), asa ca, in ultima vreme, a realizat numeroase portrete interesante. Iata unul dintre ele:

Mystery woman

   Maine va prezint ultima serie de fotografii primite pentru tema din aceasta saptamana, asa ca retrospectiva o voi face abia luni. Voi anunta noua tema maine seara, cand o sa va povestesc si despre surpriza pusa la cale de Iza. Va doresc un weekend relaxant si plin de caldura sufleteasca, daca de caldura de primavara nu avem inca parte! :)


Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

8 comentarii:

  1. Sandra, bun venit la rubrica :) Gasesc ca ai ales un titlu bine gandit pentru fotografia ta, felicitari!
    Alina, imi place mai mult prima fotografie, am cautat si un subiect si l-am gasit pe pescar aplecat dupa momeala :) Mi-ar fi placut si mai mult daca l-ai fi surprins stand in picioare indeletnicindu-se cu pescuitul.
    Mircea, imi place si fotografia ta, ai evidentiat frumos misterul feminin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac toti trei, Sandra cu jocul de lumini, Alina cu ideea de singuratate si Mircea cu fata cunoscuta si necunoscuta a femeii :) Toti au reusit sa-mi transmita ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult. O sa incerc sa fiu cat mai activa. Imi place mult fotografia si din pacate inca nu prea stiu chestii tehnice, adica... fotografia in sine nu o cunosc. Momentan ma rezum la cadre si atat. Bineinteles ca o sa caut sa invat cat mai multe si sper sa primesc sprijin si critici constructive.
    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate pozele sunt frumoase. Imi place mult prima fotografie a Alinei! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu vad decât a II-a si a III-a fotografie (nu stiu de ce!) si trebuie sa spun ca sunt amândoua deosebit de frumoase, magice chiar! fiecare în felul ei, pentru ca "tema" este diferita, chiar daca culorile sunt alb-negru :) Câstigatori la egalitate! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Prima este favorita mea dar şi ultima descrie foarte bine misterul feminin .

    RăspundețiȘtergere
  7. De acord cu SoriN, ultima fotografie este foarte expresiva!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sandra, foarte interesanta fotografia, jocul de lumini si umbre e intotdeauna de efect. Totusi, incadrarea nu-mi place. Poate arata mai bine prindeai doar siluetele luminoase...

    Alina, dragute foto, dar ma intreb daca nu aratau mai bine color...

    Mircea, pe de alta parte, o foto care chiar e 'facuta' pentru alb-negru. Frumoasa tema si frumoasa realizare.

    RăspundețiȘtergere