29 aprilie 2011

Wedding time

   Nu, nu este vorba de nunta regala :) cu toate ca s-a nimerit. Imi propusesem sa postez astazi fotografiile care insoteau poza cu pantofii, publicata in urma cu doua saptamani, fara sa imi dau seama ca astazi are loc si o nunta regala. Eu ma tin de plan, asa ca postez ce mi-am propus:








  
   Voi, doamnelor, ce ati alege sau ati ales pentru ziua speciala? Ceva care sa va vina bine si sa va placa sau ceva care sa fie la moda? Iar voi, domnilor, ati avut un cuvant de spus la alegerea rochiei sau nu ati vrut sa va implicati?

28 aprilie 2011

Tema saptamanii 5

   Astazi va prezint ultimii doi participanti la "Tema saptamanii", Alina si Dragos. Astept comentariile voastre, iar retrospectiva o voi face la sfarsit de saptamana, cand voi anunta si noua tema, dar si castigatorul premiului oferit de prietena blogului, Anutza.
    Alina a ales sa trimita doua lucrari la tema, pe care a considerat-o destul de grea, mai ales ca timpul a fost limitat si ea a fost ocupata cu pregatirile pentru Paste:



   Dragos mi-a trimis si el, pe ultima suta de metri, o lucrare pentru tema "Pregatiri pentru sarbatorile Pascale":


Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

27 aprilie 2011

Miercurea fara cuvinte (Wordless Wednesday)

   Pentru mai multe cuvinte, vizitati blogul lui Carmen.

26 aprilie 2011

Tema saptamanii 4

   Am promis ca revin de astazi cu "Tema saptamanii" si ca postez fotografiile ramase restante. Asa cum am anuntat, "Retrospectiva" pentru tema "Pregatiri pentru sarbatori Pascale" o voi face abia la sfarsitul acestei saptamani, pentru ca toti participantii sa aiba sanse egale la comentarii.
   Astazi va prezint lucrarile pe care le-am primit de la Ammelie, care s-a pregatit temeinic pentru rubricuta mea:
Cuib

 Hope

   Lif mi-a trimis si ea doua lucrari pentru tema, eu le-am pastrat bine in cutiuta mea de scrisori si le-am scos acum la iveala:


  
Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

25 aprilie 2011

Pregatirile Iepurasului

   M-am tot invartit cu pregatirile de Paste si am uitat complet ca trebuie sa postez si eu la "tema". Norocul meu a venit de la Iepuras: M-am intalnit cu el la piata si l-am rugat frumos daca ma poate primi in casa lui pentru a vedea cum se pregateste el de Sfintele Sarbatori. A fost de acord, eu am fugit repede si am luat aparatul si ne-am pus pe treaba. Iata ce a iesit:

 Iepurasul a fost la piata
 Lista de cumparaturi era destul de mare, dar nu s-a descurajat
Am baut impreuna o cafea
 Apoi au inceput pregatirile
 Friptura mirosea extraordinar
 Cum era de asteptat, Iepurasul a fost si el prezent la biserica si a luat Lumina
 Apoi a pregatit masa si a asteptat musafirii
 M-a rugat sa transmit "Paste Fericit" si "Hristos a Inviat" tuturor!