3 iunie 2011

Tema saptamanii 2

   Ziua Copilului a trecut, dar tema din aceasta saptamana este departe de a se incheia si ma bucur ca primesc in continuare lucrari (termenul este pana in aceasta seara) fie ca sunt calde, facute acum, fie ca sunt mai vechi dar prezinta amintiri frumoase si nazdravanii.
   Lif vine cu doua fotografii interesante care prezinta copilaria asa cum este ea - frumoasa si inocenta:   Alicee s-a intors din vacanta si s-a pus deja pe treaba, dar nu uita sa ne prezinte si ghidusiile copiilor care sunt mereu dornici sa descopere lucruri noi:   Ammelie ne prezinta o alta fata a copilariei, care demonstreaza ca nu pierdem niciodata acea particica mica ce ne indeamna sa visam la lucruri minunate:

Copiii din alte vremuri
 The magic ring of summer

 Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

  Si ca tacamul sa fie complet de "saptamana copilului" noi mergem la lansarea unei carti pentru copii. Detaliile le gasiti aici! Veniti si voi?

2 iunie 2011

Tema saptamanii

   Pentru ca ieri a fost Ziua Copilului si cum multi dintre noi mai poarta inca in suflet aminitirile frumoase ale copilariei, am decis ca in aceasta saptamana sa va propun sa imortalizati lumea minunata a copiilor. Raspunsurile voastre au fost prompte, asa ca eu pot incepe treaba.
   Alice-Georgiana a trimis doua poze cu elevii cu care ea lucreaza zilnic pentru a ajuta copiii cu probleme financiare si familiale. Ce poate fi mai frumos de atat?   Alm traieste in fiecare zi in lumea copiilor, prin intermediul Pruncului si Pruncitei, ceea ce nu poate insemna decat un singur lucru - multe fotografii cu si despre copilarie: Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

31 mai 2011

Forme

   Pentru ca deja este tarziu in noapte si nu mai pot socoti la capacitate maxima, raman datoare cu "Retrospectiva" pentru tema de saptamana trecuta, Forme. Dar nu raman datoare cu fotografiile. Iata in continuare propunerile mele pentru tema, putin duse la extrem :) Sper sa va placa si nu lasati copiii in fata computerului, cel putin la acest post :P30 mai 2011

Tema saptamanii 4

   Cu o mica intarziere postez si ultimele lucrari pe care le-am primit pentru tema "Forme" si anunt si noua tema - "Copilarie".
   Ammelie mi-a trimis patru fotografii, dar din punctul meu de vedere doua sunt castigatoare:
Autumn light
 Little white shapes

   Se-cret si-a facut din nou putin timp pentru a trimite fotografii la tema si ne incanta cu niste forme interesante:Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!