7 mai 2011

Tema saptamanii 2

   Duminica trecuta am lansat o noua provocare pentru iubitorii de fotografie si vad ca ati fost, din nou, multi cei care v-ati incumetat sa luati aparatul in mana si sa dovediti tema propusa de mine. Ma bucura acest lucru si va felicit pe toti in egala masura! Astazi vedem lucrarile trimise de trei pasionati de fotografie, maine la fel, iar luni (fac exceptie pentru ca am fost eu plecata in vacanta) voi posta inca doi participanti. Ca de obicei, noua tema o voi anunta duminica, adica maine.

   Ammelie a trimis doua lucrari foarte frumoase, care te indeamna la visare:
Inserari
 Morning song

   Alina si-a luat si ea aparatul si a incercat sa ilustreze cat mai bine tema propusa de mine. Iata ce a iesit:
Mausoleul
 Touching the sun

   Amelia&MS Chirca au fost si ei ocupati, ne-au adus povesti minunate din America, dar nu au uitat nici de mica mea rubricuta. Pentru ca sunt multe locuri frumoase pe aceasta planeta, cei doi au ales sa ne incante cu o fotografie de la Muzeul Satului (Norsk Folkemuseum), din Oslo:

 Norsk Folkemuseum

Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

6 mai 2011

Tema saptamanii

   Gata, am revenit - am tolba plina cu fotografii si amintiri, dar si cu lucrarile primite de la voi, pentru "Tema saptamanii". Nu vreau sa raman restanta, asa ca incep prin a posta ce am primit de la voi pentru "Contre-jour", iar apoi voi posta si fotografii din Viena.
   Primele lucrari le-am primit de la Lif:



  Ioana nu lipseste nici ea de la tema si a trimis doua lucrari reprezentative:



Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

2 mai 2011

Vacanta

   Probabil ca deja ma aflu in avion la aceasta ora, dar nu am vrut sa va las "cu ochii in soare" si sa va intrebati ce s-a intamplat cu mine. Ei bine, am luat o mica vacanta, scurta, doar cateva zile. Eu promit ca o sa revin cu fotografii interesante, de prin tari straine, iar voi trebuie sa-mi promiteti ca imi umpleti casuta de mail cu fotografii pentru "Tema saptamanii". Postarile le voi face la sfarsitul saptamanii. Pana atunci va fac prietenos cu mana din avion si va doresc o saptamana cat mai buna:




1 mai 2011

Retrospectiva si castigatorul lunii

   A trecut si Pastele, iar participantii la rubricuta mea, "Tema saptamanii", s-au pregatit cat au putut de bine si au avut idei interesante de a prezenta tema. Asa cum v-am obisnuit, la sfarsit de saptamana (de aceasta data au fost 2 saptamani, pentru ca toti sa aiba sanse egale) adun comentariile primite si anunt castigatorul saptamanii. De aceasta data, voi anunta si castigatorul lunii, care primeste un superb lantisor lucrat de Anutza, premiu pe care il puteti vedea aici.
   Am reusit sa adun 10 participanti de aceasta data, dar numai unul este noroc :), iar el este.... Alina. Ea a obtinut noua comentarii favorabile, iar lucrarile ei le puteti revedea aici.
   Iar acum sa vedem cine a reusit sa atraga atentia in aceasta luna si unde se duce lantisorul Anutzei. In finala au intrat Amelia&MS Chirca, Lif si Alina. Lif a obtinut zece comentarii pozitive, Alina noua comentarii, dar Amelia&MS Chirca au reusit sa va retina atentia cu lalelele din Keukenhof si au obtinut 16 comentarii. Asadar, castigatorii lunii aprilie sunt Amelia&MSChirca! Astept un mail cu datele de contact, chiar daca adresa este mai departe :), pentru a va putea trimite premiul.


    Tema pentru saptamana aceasta este "Contre-jour" si aruncati o privire si la "Tolba cu premii" pentru a vedea premiul din aceasta luna, oferit de fetele de la Murano Glass Jewels, pe care sper sa le vizitati cu mare drag. Spor la treaba!