Tolba cu premii

     Dupa cum am mentionat pe pagina "Tema saptamanii", pasionatii de fotografie care vor participa la aceasta rubrica vor fi premiati, pentru moment, lunar. De asemenea, vor exista premii ocazionale, pentru cei mai activi cititori, fie ca participa sau nu la rubrica mentionata. Detaliile si regulamentul le gasiti aici. Premiile sunt oferite de Anutza si Iza si Andreea , prietenele blog-ului, care sunt foarte talentate si creeaza cu pasiune lucruri minunate de purtat sau decorative. Va invit sa aruncati un ochi si pe site-urile fetelor, de unde puteti comanda non-stop dupa pofta inimii!
    Acestea fiind spuse iata premiile...

   Inca un premiu surpriza, de aceasta data pentru cea mai buna idee de tema pentru fotografie. Premiul este oferit de Murano Glass Jewels , un magazin plin de lucrusoare minunate create cu atentie si rabdare de Iza si Andreea, pe care va invit sa le vizitati cu mare incredere. Premiul a fost castigat de Lillee   Iata si premiul pentru luna iunie, oferit de Anutza (sper ca ati mers la ea in vizita, nu ma dezamagiti). De aceasta data m-am hotarat sa ofer o cutiuta de lemn, pictata superb, in care puteti pastra cele mai frumoase amintiri. Nu va faceti griji ca nu vor incapea toate, pentru ca aceasta este o cutiuta magica,  realizata cu dragoste si oferita voua de catre mine cu si mai multa dragoste:   Inca un premiu surpriza, de aceasta data pentru cei care participa la ghicitoarea mea de la "Miercurea fara cuvinte" - o bratara vesela si albastra ca cerul senin al verii. Bratara este oferita de prietena blogului meu, Anutza, pe care va indemn sa o vizitati in magazinul ei virtual deschis non-stop. Premiul a plecat spre Lukluk .


   Pentru luna mai am decis sa ofer ca premiu un frumos semn de carte realizat din sticla de Murano, oferit de Iza si Andreea. Sunt convinsa ca cititorii blogului meu sunt mari amatori de lucrari printate, asa ca este binevenit un semn de carte :) - Premiul a fost castigat de Ammelie   Pentru luna aprilie am ales un frumos lantisor, foarte delicat si rafinat, care va face domnitele sa arate superb la inceput de primavara: - Premiul a fost castigat de Amelia&MS Chirca

 

   Premiu surpriza de Pasti, oferit de fetele de la Murano Glass Jewels. Castigatorul va fi anuntat pe data de 23 aprilie, in ajunul sarbatorilor Pascale. Tot ce trebuie sa faceti este sa fiti cat mai activi pe blogul meu, indiferent ca imi trimiteti fotografii ingenioase pentru "Tema saptamanii" sau comentati cu spor. - Premiul a plecat spre Cristi.


   Primul premiu surpriza oferit pe acest blog a plecat la Ioana si a fost oferit de Anutza: