10 aprilie 2009

Intamplare in metrou

Ce faci in momentul in care te afli in metrou ca zeci de alte persoane, dar tii in mana o coroana pentru a o duce la un mormant? Stai pe scaun, normal, si-ti vezi de amarul tau. Dar in momentul in care doua individe (nu sunt pitzipoance, doar doua tinere, aparent cu bun simt) vad ca ai in dreapta si in stanga ta cate un scaun liber, dar ele ar vrea sa stea una langa alta? Nimic, iti vezi de ale tale, normal. Insa individele insista, isi dau coate, incep sa faca aluzii cu voce tare, doar-doar or sta una langa alta sa mai traga o barfa mica. Pentru ca tu, cel cu coroana, esti mult prea pus pe ganduri, probabil ca nici macar nu le auzi. Dar pentru ca individele insista in continuare, fara nerusinare, un domn de langa unul din cele doua locuri libere se ridica si le face loc.
Atunci tu, care te pregatesti de inmormantare si inca nu ai reusit sa uiti persoana iubita, care te-a crescut si te-a ajutat mereu, adica Mama, incepi sa plangi, fara vreo legatura cu cele doua domnisoare. Insa ele incep si chicotesc si la un moment dat chiar rad de necazul tau. Tu nu mai stii ce sa faci, te invarti pe scaun si tot intrebi divinitatea de ce a luat-o pe Mama de langa tine, chiar daca ai o varsta inaintata, tot vroiai sa o stii langa tine. Atunci individele incep sa vorbeasca tare si vesel, sa gesticuleze si sa dea peste coroana ta. Tu incepi si plangi si mai tare.
Asta e o intamplare adevarata, dupa cum vedeti am facut si poza, ca sa nu mai ratez momentul, pe care am vazut-o aseara in metrou.
Voi, daca erati in locul individului indurerat, ce ati fi facut cand vedeati comportamentul domnisoarelor?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu