15 decembrie 2011

Vi se pregateste ceva...

Bineinteles ca pe blog! Poate ca este vorba despre asta sau... poate de apropierea sarbatorilor de iarna... Nu stiu sigur. Stiu doar ca desertul asta arata super-bine. Cine credeti ca l-a preparat? Vreo idee?? Poate sar si cu un premiu daca ghiciti! :)

 

17 comentarii:

  1. Arată foarte simpluț, dar delicios desertul. Mi-ai făcut poftă acuma, la ora asta :)
    Eu zic că tu l-ai pregătit :D Am nimerit?

    RăspundețiȘtergere
  2. Desertul arata bine, n-am ce zice, dar dincolo de dulceata lui sigura, ma bucur ca ai revenit pe blog!

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata de zile mari, trebuie sa recunosc. dar cum nu parea prea pretentios de facut, probabil ca oricine l-ar fi putut face, cu atat mai mult tu. Indiferent cine l-a facut cred ca am sa-ti fur ideea, sa il faca si fetita mea. sigur va fi extrem de incantata! sa ai o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Costin a creat un adevarat chef d'oeuvre. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. desertul e in cinstea revenirii tale...Costin e autorul...sunt sigura :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Meet the sun se bucura ca ai revenit, dar te-a scos din blogroll :))))

    RăspundețiȘtergere
  7. Hey Ioana, ma bucur ca ai fost prima la desert :) Ei bine, nu sunt eu autorul... Si imi cer scuze ca ti-am facut pofta, dar si eu cam salivez putin :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Sun, ma bucur sa te regasesc cu bine si ma bucur ca iti place desertul. Vad ca nu te-ai prins in joc sa ghicesti cine e autorul desertului, dar sunt convinsa ca tu stii raspunsul si nu vrei sa ni-l spui si noua :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Loredana, iti multumesc, cred ca esti prea generoasa. Intr-adevar, nu este un desert pretentios, chiar deloc si se face in 5 minute maxim. Din pacate, nu l-am regatit eu, dar este perfect pentru realizat impreuna cu cei mici, chiar autorul a dat acest sfat. Secretul consta in scufundarea portocalelor intr-o solutie de apa cu zahar preparata in prealabil ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Pandhora, iti multumesc. Din pacate, nu este nici Costin :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim, iti multumesc pentru mesaj :) Probabil ca, intr-un fel, sunt si eu de vina, pentru ca am lipsit atat de mult. Acum, eu as fi cu obrazul gros daca as scoate-o din roll pe baza mesajului tau. Asa ca o voi pastra cu mare drag, pentru ca imi place sa o citesc.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu mi-am facut un blogroll care nu se bazeaza pe reciprocitate ci pe preocuparile de la un anumit moment si o data la cateva luni cand revad lista iau tot felul de decizii.
    Nu inseamna ca daca scot pe cineva din lista, nu-l mai citesc - pentru asta folosesc readerul - dovada ca aparitia postului dupa ceva vreme m-a surprins foarte placut.

    Irina, iti ultumesc pentru cuvintele tale, nu vreau sa ma justific sau sa lungesc inutil subiectul, tu iei ce decizie vrei, e blogul tau. Oricare ar fi ea nu va deranja cu nimic cititorul/vizitatorul tau din mine.

    Cat despre interventia lui Anonim, e ok, nu ma derajeaza nici ea, dar as dori sa-i transmit totusi un singur lucru: sa nu transformam tot ce inseamna blog si oameni in trafic, angajamente, cifre, link-uri si mai stiu eu ce.

    p.s. Mi-ar placea sa cred ca o fetita e autoarea prajiturii :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Asta-i Sun, eu m-am prins, si nu trebuie sa explici, pentru ca la fel gandesc si eu. Dupa cum se poate observa, nu am facut din blog o chestie de trafic si cifre. Pentru simplul motiv ca nu asta vreau de la blogul meu, ba de cele mai multe ori mi se pare ca sunt prea multe pe blog decat ar trebui sa fie. In fine, nici eu nu vreau sa lungesc treaba, nu stiu cine e Anonim si nici care e oful lui, poate a fost pur si simplu o remarca sau poate a avut ceva cu tine. Habar n-am si nici nu ma intereseaza, atata timp cat s-a dovedit ca ma citesti, ca dovada comentariul tau aparut imediat ce am postat. Dupa cum am spus, prefer sa am in roll oameni dragi, pe care ii citesc si, s-ar putea ca in curand sa fac si eu ceva curatenie in roll, deoarece am oameni cu care n-am nicio tangenta.

    Cat despre desert, din pacate nici o fetita nu este. O sa pun putin mai tarziu un nou indiciu :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Na, văd că nici pe departe nu eram cu răspunsul meu :)

    RăspundețiȘtergere
  15. :)) Ioana, nu-i nimic. Dar m-a amuzat sa vad ca majoritatea vizitatorilor au crezut ca eu sunt bucatareasa. Inseamna ca fac impresie buna :P

    RăspundețiȘtergere
  16. :)) Clar. Tre să mai încerci și altădată cu de-astea.

    RăspundețiȘtergere