24 aprilie 2009

Revista presei

Ce mai citeste lumea de pe mapamond, pai este simplu. In timp ce la noi cele mai citite articole sunt de genul "cine a mai inselat pe cine", "cine s-a mai batut cu cine", bla, bla... in alte tari interesul este diferit. Am fost curioasa sa vad ce stiri ocupa primul loc in preferintele oamenilor, asa ca am cautat pe cateva site-uri importante. In meniul zilei de astazi pe primul loc se afla stirile care vorbesc despre internarea in spital a moderatorului "The Tonight Show", Jay Leno, care lipseste de la emisiunea sa pentru prima data in ultimii 17 ani. Asa ca pe Google News, la sectiunea "Most Popular" gasim stiri despre Leno pe primul loc, la Reuters la fel, pe Yahoo News il regasim pe locul trei, iar pe CNN pe locul doi.
Printre alte subiecte de interes se mai numara si problema celor doi jurnalisti americani ce au fost arestati si acum supusi unui proces in Coreea de Nord, dar si vanzarea unui tablou semnat Adolf Hitler cu 15.000 de dolari. Pe BBC cele mai importante stiri sunt "Fondul Monetar International doreste urgentarea reformei sistemului bancar" si scaderea profitului Microsoft. Bineinteles ca acestea nu sunt singurele stiri de interes, asa ca lectura placuta!

3 comentarii:

  1. buna mai ...vezi ca ti-am lasat un mesaj si pe hi5 ...cred ca ne cunoastem.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, buna, am vazut, cu intarziere, cred ca da. O sa-ti las mesaj pe hi5 ;) Oricum merci pentru vizita si te mai astept pe la mine.

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa mai aterizez pe la tine stai linistita ;))

    RăspundețiȘtergere