16 septembrie 2009

Ticalosi fara glorie

Recomand! Daca aveti timp si bani atunci merita sa mergeti la cinema pentru a-l vedea. Inglourious Basterds, ultimul film al lui Quentin Tarantino, cu un Brad Pitt asa cum nu l-ati mai vazut pana acum - un accent extraordinar care face toti banii (atentie la acel Arrivederci!), cu un personaj negativ extraordinar, pe care aproape ca iti vine sa-l indragesti (Christoph Waltz aka. colonelul Hanz Landa) si cu un Hitler pe care nu credeam ca o sa-l vad vreodata. Nu este cum ma asteptam, nici nu-mi imaginam ca va fi asa si cu siguranta nu ma asteptat la finalul pe care l-a avut. Credeam ca ma duc la un alt film despre razboi, alte impuscaturi si alte bla bla-uri. Insa nu a fost asa, a fost un film pe cat de brutal pe atat de comic, ba te ingrozeai, ba radeai in hohote. Nici nu stiam care parte ar trebui privita mai bine - cea comica sau cea dramatica. Nu mi-a parut deloc rau ca am dat banii pe bilet, ce mi-a parut rau a fost ca am ales Hollywood Multiplex, la fel de bine as fi putut da banii la Studio, care n-a mai fost renovat de ani de zile, deoarece conditiile tehnice nu prea difera.
Asa ca trebuie vazut filmul, insa atentie cei slabi de inima, exista secvente dure, poate de asta este si Interzis celor sub 18 ani :D. Enjoy the trailer!

15 septembrie 2009

Ce face Boc?

Boc cel mic s-a gandit sa mai iasa nitelus pe la televizoare si prin Guvern inainte de alegerile prezidentiale. S-a gandit el ca ar fi bine sa abordeze problema educatiei si a vorbit si a tot vorbit pana ce parlamentarii au plecat rand pe rand... si Boc a tot vorbit in fata unei sali aproape goale. Nu voi descrie aici discursul, pentru ca se gaseste peste tot in media. Vreau doar sa precizez cum m-a afectat pe mine acest lucru, pentru ca sunt sigura ca pe fiecare in parte ne-a lovit, intr-o maniera sau alta, discursul lui Boc. Da, discursul s-a intins si cum TVR-ul ramane loial puterii nu putea sa nu-l transmita. Asa ca vorbaria seaca a lui Boc m-a facut sa ratez serialul preferat (care nici macar nu este telenovela :P). Imi vreau episodul din serial astazi, nu maine, nu poimanie! Din cauza asta Boc nici nu va primi de la mine un vot, niciodata, nu ca mi-a trecut prin minte vreo clipa sa i-l ofer...