19 martie 2011

Primavara

Inainte sa incep reconstructia blog-ului, am facut un mic sondaj printre prieteni si i-am intrebat ce ar dori sa gaseasca pe un blog foto. Cineva mi-a raspuns ca, tinand cont ca este primavara, vrea sa vada multe "floricele" :) Nu prea sunt adepta fotografiilor cu floricele, decat daca sunt macro (iar in acest moment nu am tehnica necesara abordarii fotografiilor macro, dar va veni in curand :P), totusi am vrut sa respect dorinta celor care mi-au raspuns la sondaj. Asa ca iata, cateva floricele de primavara, sa ne aduca aminte ca soarele si caldura sunt foarte aproape.



Va doresc un weekend placut: Sophie, Ammelie, Costin Comba, Ioana Filipas, Carmen, Se-cret, Zina, Mircea Florescu, Nea Costache

18 martie 2011

Pentru ca este vineri

Va doresc un weekend placut!


17 martie 2011

De la sedinta

Cateva fotografii de la sedinta cu Alice, Titi si... Albert, pe care ii salut pe aceasta cale si le multumesc pentru rabdarea pe care au avut-o si le spun ca au fost niste "modele" foarte bune. Au ascultat indicatiile mele, nu s-au plictisit, au facut glume si ne-am distrat :) ...asa cum trebuie sa fie la o sedinta foto.








16 martie 2011

Alice si Titi si... Albert

Doua colaje pe care le-am facut pentru prietena mea Alice, pe cand era insarcinata cu Albert :)
Am avut parte de o zi superba de toamna, de o viitoare mamica rabdatoare, un tatic putin timid, dar care la sfarsit nu mai vroia sa se desparta de aparat, si de un bebelus nazdravan care stia ce facem si se bucura in burtica. Enjoy!

15 martie 2011

Inga - partea 2 (The mask)

Fetele mele


The mask

My death

 Shy

Tema saptamanii

Am mai primit inca doua lucrari pentru tema saptamanii - "Feminitate". De data aceasta autoarea este Ammelie, careia ii multumesc pe aceasta cale pentru contributie si pe care o astept si pe viitor cu fotografii. Asteptam comentariile voastre!
"Easy"

""La marginea sentimentelor"

Tema saptamanii

Iata ca au inceput sa se adune, timid, asa cum este mereu la inceput de drum, fotografiile pentru "Tema saptamanii" - Feminitate.
Am primit lucrari foarte reusite,care surprind "feminitatea" in toata esenta ei, de la Ioana Filipas, si nu pot sa le tin numai pentru mine, ca sa nu ziceti ca sunt egoista :)
Nu uitati sa vizitati si pagina lui Mircea Florescu, care ne arata ce inseamna Feminitatea in viziunea lui.


Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor mentionati. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!


Astept in continuare lucrarile voastre pentru tema saptamanii: Feminitate. Termen limita: 20 martie. Duminica voi afisa noua tema si vom face rezumatul saptamanii! :)

14 martie 2011

Inga - partea 1

In cele ce urmeaza vreau sa o prezint pe Inga, o studenta din Republica Moldova, plina de imaginatie, veselie si energie.  Si de astazi aveti liber la comentarii :)

13 martie 2011

Feminitate

Pentru ca suntem in luna martie, ce poate fi mai potrivit decat "feminitatea".



Un nou inceput

Cu siguranta toata lumea isi face planuri mari la inceput de an si liste intregi cu ce ar vrea sa realizeze pana in ultima secunda a anului. Din pacate, nu toate lucrurile ne ies asa cum dorim, iar la sfarsitul anului observam ca lista ne-a dovedit inca o data, asa ca ne spunem ca in anul ce va veni vom fi mai sarguinciosi si vom reusi.
Printre altele, in acest an mi-am propus sa creez un blog foto, un blog unde toti pasionatii de fotografie sa poata interactiona, sa schimbam pareri, opinii, cu bune si cu rele, sa comentam, sa laudam sau sa desfiintam.
Va astept pe toti in acest amalgam de imagini si cuvinte, va astept sa ne bucuram sau sa ne intristam impreuna, sa vedem lumea inconjuratoare asa cum este ea sau asa cum ne-o imaginam fiecare.
Si daca vreti sa comentati si mai mult, iar subiectele de aici nu sunt de ajuns, atunci va invit sa ne facem prieteni noi la Piata de Fotografie.