10 aprilie 2009

Intamplare in metrou

Ce faci in momentul in care te afli in metrou ca zeci de alte persoane, dar tii in mana o coroana pentru a o duce la un mormant? Stai pe scaun, normal, si-ti vezi de amarul tau. Dar in momentul in care doua individe (nu sunt pitzipoance, doar doua tinere, aparent cu bun simt) vad ca ai in dreapta si in stanga ta cate un scaun liber, dar ele ar vrea sa stea una langa alta? Nimic, iti vezi de ale tale, normal. Insa individele insista, isi dau coate, incep sa faca aluzii cu voce tare, doar-doar or sta una langa alta sa mai traga o barfa mica. Pentru ca tu, cel cu coroana, esti mult prea pus pe ganduri, probabil ca nici macar nu le auzi. Dar pentru ca individele insista in continuare, fara nerusinare, un domn de langa unul din cele doua locuri libere se ridica si le face loc.
Atunci tu, care te pregatesti de inmormantare si inca nu ai reusit sa uiti persoana iubita, care te-a crescut si te-a ajutat mereu, adica Mama, incepi sa plangi, fara vreo legatura cu cele doua domnisoare. Insa ele incep si chicotesc si la un moment dat chiar rad de necazul tau. Tu nu mai stii ce sa faci, te invarti pe scaun si tot intrebi divinitatea de ce a luat-o pe Mama de langa tine, chiar daca ai o varsta inaintata, tot vroiai sa o stii langa tine. Atunci individele incep sa vorbeasca tare si vesel, sa gesticuleze si sa dea peste coroana ta. Tu incepi si plangi si mai tare.
Asta e o intamplare adevarata, dupa cum vedeti am facut si poza, ca sa nu mai ratez momentul, pe care am vazut-o aseara in metrou.
Voi, daca erati in locul individului indurerat, ce ati fi facut cand vedeati comportamentul domnisoarelor?

9 aprilie 2009

Inca un pic baieti!

Dati mai tare si inchideti volumul, pentru ca fundalul este groaznic...niste manelari intr-o masina, ce poti cere. Insa faza filmata de ei e prea tare. Numai in Romania se poate intampla. Watch this:


8 aprilie 2009

Jiji la vale trecea

Si iata cum el, Jiji oierul va candida de dupa gratii, de la mititica direct la europarlamentare. Sniorff...sniorff... Si totusi iata ceva f f funny, nu m-am putut abtine sa nu-l impart cu voi, asta ca sa fie intoxicarea completa:

7 aprilie 2009

Parere

Pentru ca este un subiect important, ceva ce traim si care ne afecteaza direct, dar mult prea mare pentru a-l comenta numai eu va intreb pe voi "Ce parere aveti despre evenimentele din Republica Moldova?". Asa ca astept opiniile voastre, fara premii de dat, fara promisiuni, pareri simple, venite de pretutindeni asupra unei file de istorie care se scrie.
Va intreb oare revolta va degenera mai departe in ceea ce am trait in 1989? Deja participantii la revolta (cativa zeci de mii de oameni), majoritatea studenti, au reusit sa intre in sediile Parlamentului si Presedintiei iar in momentul in care scriu acest post se indreapta catre televiziunea nationala pentru a prelua conducerea. S-a incercat de catre autoritati intreruperea comunicatilor cu exteriorul, legaturile telefonice pot fi facute cu mare greutate, in timp ce televiziunile private au interdictie la a mai transmite ceva. S-a anuntat ca presedintele in exercitiu, Vladimir Voronin, va face declaratii in jurul orei 19:00-19:30. Zvonurile si stirile venite de peste Prut prin intermediul Internetului, in special Twitter, arata ca deja exista un anumit numar de morti si raniti, insa numarul acestor persoane variaza de la sursa la sursa. Intre timp, in Romania, nu exista inca o pozitie oficiala, presedintele Traian Basescu nu a iesit la rampa. Acest lucru i-a facut pe multi sa spuna ca Basescu nu vrea sa-l supere pe Voronin. Voi ce credeti? Va fi o revolutie in Moldova? Si daca da, cum ne va afecta pe noi acest lucru, in conditiile in care cetatenii de acolo se asteapta la ajutor de la noi, scandeaza imnul Romaniei si flutura steagul nostru?

6 aprilie 2009

Outfit urban

Oooffff...degeaba este weekend cand esti busy, busy, busy. Nici sa postez ceva nou pe blog nu am reusit. Dar asta este, iata ca revin in forta la inceputul unei noi saptamani. Si pentru ca sa stiti ca nu v-am uitat iata ca va povestesc cateva lucruri pe care le-am vazut/auzit in weekend, in lungile mele plimbari.
Daca am zis intr-un post anterior ca nu merita osteneala sa vorbim despre pitzipoance, iata ca aceasta pitzipoanca chiar merita cateva randuri aici. Pentru ca primavara a sosit, am plecat din nou in plimbare pe 8 roti si am ajuns in Herastrau (unde m-am enervat cumplit, pentru ca era super plin de oameni). Si aici, la un moment dat, ce sa vezi... O domnisorica la vreo 20 de anisori, imbracata sexos pe rolele sale, impreuna cu vreo 2 pretenoase, si care tinea la brat o GEANTA. Da, chiar o geanta... MARE SI ROSIE. Daca outfitul ei nu era cu nimic mai diferit de cel al majoritatii roleritelor de ocazie (adica fuste, pantaloni care lasa la vedere funduletze, lantzoace de haur la gatlej, etc.), geanta era ceva inedit. Sa vedeti in ce fel isi tinea echilibrul pe role cu geanta, un adevarat talent. Tot ce-mi pare rau este ca nu am avut aparatul la mine sa o imortalizez pe don'soara. Asa ca fetelor, atentie cum iesit pe strada la plimbare cu rolele. Geanta este un must have al sezonului, poate o fi buna si la amortizarea cazaturilor ;).


Iar a doua problema cu care m-am confruntat in acest weekend este "Noua colectie Hello Kitty". Eu habar nu aveam ca exista colectii Hello Kitty, probabil or fi la fel ca la marile case de moda, colectia primava-vara si toamna-iarna, cine stie. Insa cunoscatoarele stiu...cica ar fi aparut si daca domnisoara iubitoare de Hello Kitty avea habar trebuia sa impartaseasca acest lucru cu toata lumea din magazin, oprindu-se frumos in mijlocul multimii si strigand la prietenul ei: "Iubiiiiii..... Ai vazut? Ai vazut?". El nedumerit: "Ce? Ce sa vad?". Ea foarte entuziasmata si pe un ton de 'cum, nu stii?': "A aparut noua colectie Hello Kitty!". El: "???!!!**##??"
Asa ca iubitoare ale feshanului romanesc nu uitati: role cu geanta mare, rosie si Hello Kitty.