26 martie 2011

Tema saptamanii 3

Mai sunt 2 zile si se termina si aceasta tema a saptamanii! Mircea s-a grabit si el sa-mi trimita lucrarile sale si mi-a spus ca este nerabdator sa vada ce o sa mai scornesc pentru saptamana viitoare. Din pacate Mircea, totul e strict secret pana duminica seara! :)) Pana atunci, va las sa comentati noile fotografii, care au fost facute in Grecia.


Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

25 martie 2011

Tema saptamanii 2

Alina mi-a trimis si ea cateva poze pentru tema din aceasta saptamana, care au surprins foarte bine traditiile si obiceiurile din tara noastra. Sper sa va placa si voua si va astept in continuare lucrarile!

 Vedere din pragul unei stane din Cheile Tasnei, jud Mehedinti

 Troite comemorative din com. Stejaru, jud. Gorj

 Expozitie de ceramica la muzeu taranesc de la Chiscau, jud. Bihor

 Ea este... Maria! O frumusete de fetita, de care mama ei este tare mandra :)

Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

Tema saptamanii

Iata ca cititorii mei devin din ce in ce mai activi. In aceasta saptamana, Anda a poposit si ea la rubricuta mea si mi-a trimis doua fotografii frumoase, facute in 2010 la targul de ceramica "Cocosul de Hurez". Va invit sa va dati cu parerea si, daca nu ati trimis pana acum lucrari cu tema "Traditii si obiceiuri", va aduc aminte ca mai puteti face acest lucru pana luni dimineata.



Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor mentionati. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

24 martie 2011

Din amintiri



23 martie 2011

Tema saptamanii

Tema saptamanii este "Traditii si Obiceiuri", iar Ioana a fost punctuala ca intotdeauna. Mi-a trimis inca de ieri cinci fotografii reusite, care spun totul de la sine. Va astept si pe voi sa-mi trimiteti lucrarile voastre, de aceasta data pana luni dimineata, 28 martie. Traditiile pot fi din orice zona si din orice tara. Succes!






Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor mentionati. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

Miercurea fara cuvinte (Wordless Wednesday)


De data asta nu am ratat "Miercurea fara Cuvinte" :)

22 martie 2011

Gipsy style

  

Iata si varianta color, asa cum am promis, puteti compara :)

Interviu despre blog

In urma cu cateva zile doamna Zina m-a invitat sa raspund la un interviu despre... blog. Ca un elev sarguincios ce sunt, nu am uitat de tema si m-am hotarat sa ma asez astazi cuminte in banca, cu "reportofonul" virtual in fata, si sa raspund la intrebari.
1. Când ai început să scrii  online?
Conform "Camarii cu bunatati" blogul meu a luat nastere tot intr-o primavara frumoasa, in martie 2009. De atunci blogul creste frumos alaturi de mine, se maturizeaza odata cu mine, si se schimba dupa starea mea de spirit. Ca atare, momentan incerc sa-i dau o directie noua, sa-l transform in blog de fotografie (de buna calitate sper eu).
 2. Ce te motiveaza să scrii pe blog ?
Comunicarea. Imi place sa interactionez cu oamenii, sa aflu pareri (bine argumentate), sa aflu lucruri noi, sa stiu totul, sa fiu la curent cu totul, sa nu raman in urma cu nimic. Imi place cand vad ca exista feed-back si ca oamenii revin pe blog pentru ca imi respecta punctul meu de vedere si pentru ca le place spatiul meu virtual creat special pentru ei.
3. Cum reacţionezi la comentariile negative ?
Cum ar trebui sa  faca orice blogger - le iau in seama, nu le voi sterge niciodata si incerc sa invat de pe urma lor. Bineinteles, pentru mine "comentariile negative"  nu sunt comentarii care jignesc si in care se utilizeaza un limbaj trivial. Acela nu este un comentariu! Un comentariu, fie el negativ sau pozitiv, este o parere argumentata!
4. Care a fost ideea iniţială de la care ai pornit ?
Stiu ca unul din sfaturile pentru "noii bloggeri" este sa pornesti un blog de la o idee, un subiect, etc. Sfatul este bun in teorie (ca orice teorie de altfel) :P Am vrut pur si simplu sa imi astern gandurile. Nu este prima data cand o fac - primele mele ganduri stau si acum scrise pe pagini colorate, in ceea ce pe vremea aia se numea "jurnal". Acum exista "jurnalul virtual", un spatiu personal pe care il modelezi dupa chipul si asemanarea ta.
6. Cum te-a schimbat pe tine blog-ul ?
Nu consider ca m-a schimbat, de fapt nu cred ca un blog ar trebui sa te schimbe in vreun fel. Esti cine esti si iti exprimi parerile tale despre lumea inconjuratoare, transpui sentimentele tale si le pui la bataie in fata unor necunoscuti. Este dreptul lor sa te accepte asa cum esti, daca nu le convine, au de unde alege :)
7. Ce aşteptări ai în viitor de la blog-ul tău ?
Si eu ca toata lumea  :)) Sa creasca frumusel, fara sa-l pun la incubator, sa imi faca inima sa tresara atunci cand deschid mailul si vad comentarii zeci si cand vad ca oamenii se prind in jocurile mele (in special la Tema saptamanii).
8. Cât despre vizitatorii / cititorii acestui blog ?
O mica gluma - "Sa imi traiasca!" 

Si ca sa nu ma dezic, ii invit pe toti cei din blogroll-ul meu sa ia parte la interviu! Succes!

21 martie 2011

Muzici bune din filme la fel de bune

Am primit leapsa asta de la Carmen si am zis sa-i dau curs. A fost destul de greu sa aleg, pentru ca am multe melodii preferate, dar pana la urma am redus numarul la zece. Ordinea este aleatorie, nu este o clasificare de niciun fel :) Asa ca sa incep:
Sonnenalle
American Beauty
Le Fabuleux Destin d'Amelie Poulain
Motorcycle Diaries
Pisicile Aristocrate (n-a zis nimeni ca sunt excluse desenele animate :P)
Black cat white cat
Stand by me
Breakfast at Tiffany's
Crazy and Beautiful
Queen of the Damned

Dau mai departe: Ioana Filipas, Costin Comba, Ammelie, Mircea Florescu, Zina

Traditii si obiceiuri

A trecut apusul de soare si a mai trecut si un rasarit, ceea ce inseamna ca am intarziat putin cu "Tema saptamanii", asa ca veti avea timp pana luni dimineata (28 martie) sa imi trimiteti lucrarile. Tema este "Traditii si obiceiuri", o gasiti postata aici. Voi da eu tonul cu urmatoarea fotografie:

Vreau sa tineti cont ca pot fi orice fel de "Traditii si obiceiuri", din orice regiune a tarii sau din alta tara, si sa ma surprindeti in mod placut :)
Va doresc spor la treaba!

20 martie 2011

Ultima zi pentru "tema saptamanii"

Da, astazi este ultima zi pentru "Feminitate". Pana acum au intrat in joc: Mircea Florescu, Ammelie si Ioana Filipas. Astazi ni se alatura si Costin Comba cu urmatoarea fotografie:

Aveti timp pana la apusul soarelui sa comentati, sa revizuiti lucrarile primite, iar apoi vom face un mic rezumat si voi anunta tema pentru saptamana viitoare.