18 iunie 2011

17 iunie 2011

Tema saptamanii 4

   In sfarsit, ultima postare pentru tema "Solitudine", o tema la care am primit multe lucrari si care s-a intins pe durata a doua saptamani din cauze de... proprietar de blog neglijent :)  Vreau sa va aduc aminte ca astept propunerile voastre de teme de fotografie - Ce v-ar placea sa abordati sau ce teme ati vrea sa apara pe blog? Pana acum s-au strans cateva propuneri, mai timide, si nu am inteles de ce ar fi un impediment sa propuneti o tema la care aveti deja lucrari. Poate altii nu au si ii puneti la treaba :)

  Incepem cu fotografiile lui Alicee pentru tema "Solitudine" si aici nu pot sa remarc ca sunt mult mai bune decat lucrarile trimise anterior de ea - asa ca te felicit Alicee pentru progresul facut. Tine-o tot asa!


   Mai departe ne delectam cu fotografii trimise de Lif, care a vazut "Solitudinea" dintr-o alta perspectiva:


   Dragomi s-a tinut de promisiune si a reusit sa-mi trimita lucrarile la tema, chiar daca a lipsit putin din blogosfera:
Singura printre munti
 Rugaciune

   Nu in ultimul rand, Se-cret vine din nou cu imagini in stilul caracteristic:


 
Aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

15 iunie 2011

Logodna Mihaela si Nicu

   Pe Mihaela si Nicu i-am cunoscut intr-o zi insorita, care prevestea venirea verii si care a adus cu ea mirosul dragostei. Cei doi tineri formeaza un cuplu extraordinar, se inteleg din priviri si sunt rabdatori, mai ales atunci cand vine vorba de a da ascultare fotografului. Indata se apropie si nunta, dar pana atunci va prezint cateva fotografii realizate la sedinta de logodna:









14 iunie 2011

Tema saptamanii 3

   Dupa cum ati observat, am absentat 2 zile de pe blog, dar pot spune ca a fost motivat, pentru ca am absentat tot in scop fotografic :) Daca nu am reusit sa postez duminica seara sau ieri dimineata noua tema, m-am gandit sa facem o mica pauza saptamana asta. Nu voi propune nicio tema, in schimb mi-ar placea sa veniti voi cu propuneri. Ce teme v-ar placea sa abordati si sa vedeti aici pe blog? Abia astept sa vad ce idei aveti! Nu promit nimic, dar cea ma ingenioasa idee (dar care poate fi realizata, o sa cer dovezi) ar putea fi premiata. Asa ca spor la idei!!

   In alta ordine de idei, mai am de postat cateva lucrari pentru tema "Solitudine" . Astazi va prezint fotografiile primite de la Alina, Micul Artist (via Lillee) si Cella.
   Alina mi-a marturisit sincer ca rubrica mea o pune la grea incercare pentru ca trebuie sa iasa sa caute mereu subiecte bune de fotografiat. Alina, asta este si ideea, sa iesim mereu la vanatoare de fotografii :)



   Micul Artist supune rudele la grele incercari, mai ales ca are o jucarie noua de care cred ca se bucura din plin, acum ca a venit vara si este vacanta. Zic si eu :)



   Cella participa pentru prima data la rubrica mea, dar eu cred ca este un concurent demn de luat in seama:


Aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!