9 aprilie 2011

Tema saptamanii 2

   Asa cum am promis, astazi voi continua seria de fotografii primite de la voi, pentru ca maine sa putem face retrospectiva si sa pot anunta noua tema.

   Pentru ca la mine aici este atat de bezna incat am fost nevoita sa aprind becurile ziua in amiaza mare, m-am bucurat cand am vazut ca urmeaza fotografiile primite de la Anda, care emana lumina:

Festivalul lalelelor 2010
Papadie (as completa eu si cu musafir :P)

   Al doilea set de fotografii este semnat C.L.M., care a descoperit de curand blogul meu si a zis ca vrea sa participe si ea la "Tema saptamanii":


 
   Acum o sa va vorbesc despre Dragos. El mi-a gasit blogul prin intermediul expozitiei de la Slatina, pe care doritorii o mai pot vizita pana pe 18 aprilie. A spus ca i-a placut initiativa mea si a vrut sa participe si el la rubricuta. Mult succes Dragos si te mai astept pe la mine (poate, cine stie, o sa castigi premiul lunii si il oferi cuiva drag :P )!


 
   Am cam ajuns la final, dar nu chiar :) Mai am doi participanti intr-unul (adica un cuplu minunat), care mi-au trimis fotografii de departe. Dar ca sa nu va plictisiti intr-o asemenea zi mohorata de primavara, o sa postez lucrarile primite de la ei putintel mai tarziu.


Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

8 aprilie 2011

Tema saptamanii

   Ei da, mergem mai departe cu "Tema saptamanii", pentru ca mai avem multe fotografii de vazut si de comentat! Astazi voi publica lucrarile primite de la trei cititori si, ca de obicei, astept de la voi comentarii constructive.
   Tema din aceasta saptamana este "Primavara" si, incepand din aceasta luna, toate fotografiile trimise de voi intra in "competitie" pentru premiul lunii, pe care il puteti vedea aici. Premiul este oferit de prietena blogului, Anutza, care realizeaza lucrusoare frumoase si pe care o gasiti in acest weekend si la festivalul NextFilm.

 Primele doua lucrari sunt realizate de Ammelie si ne imbie la visare si, de ce nu, la o plimbare in aer liber:
Increngaturi
 Spring's Silhouette


Iza ne incanta din nou cu fotografii de produs, de aceasta data fiind vorba de o bratara dedicata primaverii (si va spun un secret, shhht, sa nu-l mai ziceti la nimeni!!! Iza pregateste iubitorul de fotografie care citesc acest blog o surpriza!!!):




   Nu in ultimul rand, Lif vrea sa incante privirile voastre cu doua fotografii care emana mirosul primaverii prin fiecare pixel pe care il au:


   Astazi este ultima zi in care mai puteti trimite lucrarile pentru aceasta tema, duminica urmand sa facem retrospectiva si sa anunt urmatoarea tema. Pana atunci, va invit sa ramaneti cu Internetul in priza pentru ca maine voi publica lucrarile celorlalti cititori care au raspuns la provocarea mea.

 Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

7 aprilie 2011

Contrast

   Vorbeam zilele trecute cu cineva despre fotografie si, din una in alta, imi arata niste fotografii foarte interesante. Am discutat, am comentat, am schimbat pareri si informatii si m-am decis sa incerc si eu. Aceasta este prima "capodopera" - sper sa nu fiti prea duri cu mine, caci metoda este abia in teste :P Enjoy!

6 aprilie 2011

Miercurea fara cuvinte (Wordless Wednesday)

 
Cu explicatie la Carmen!

Tema saptamanii

   Astazi va voi prezenta primele lucrari pentru tema "Primavara" si prima postare din rubrica la care se aplica noile reguli. De asemenea, fotografiile intra in "concursul" pentru premiul lunii, un minunat lantisor pe care il puteti vedea la sectiunea "Tolba cu premii", lantisor oferit de Anutza, pe care va invit sa o vizitati in magazinul ei virtual, unde va asteapta cu bratele deschise.

 Primul set de fotografii l-am primit de la Ioana, cu care sunt convinsa ca v-ati familiarizat deja, pentru ca este o participanta fidela :), drept pentru care ea a primit primul "Premiu surpriza".




Al doilea set de fotografii poarta semnatura Alinei, care saptamana trecuta a cucerit inimile cititorilor cu o lucrare foarte reusita.
 Rasarit

 Blooming

   Astept comentariile voastre, care sper sa fie cat mai constructive, dar si lucrarile pe tema "Primavara", pe care mi le puteti trimite pana vineri, 8 aprilie.

Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

5 aprilie 2011

Apusul cartilor sau nu??

   Lumea inca mai citeste cu drag si spor, asa cum imi place si mie sa fac. Dar oare cat timp vom mai citi carti tiparite? Ne indreptam catre ceva complet tehnologizat sau vor exista mereu printuri?


4 aprilie 2011

Premiu surpriza

Offf.... Am un program tare aglomerat astazi, asa ca va rog sa ma scuzati daca nu va ofer atentia necesara. Iata ca, printre picaturi, am reusit sa postez ceea ce intentionam. Asa cum am anuntat in cadrul noilor reguli, din cand in cand, voi oferi un premiu surpriza pentru cititorii acestui blog, indiferent ca participa sau nu la rubricuta mea.

Astazi voi oferi primul premiu de acest gen - Este un premiu acordat pentru participare speciala si pentru punctualitate si merge la Ioana. Iar ca sa argumentez alegerea mea, Ioana nu a ratat nicio tema propusa de mine, inca de la inceputul rubricii. Ea a fost prima participanta si tot ea este cea care imi trimite in fiecare saptamana lucrarile imediat ce anunt tema :) Am ramas uimita de punctualitatea ei. Asa ca, Ioana sa te bucuri de premiu, sper sa fie pe gustul tau. Astept sa ma contactezi pe mail pentru a-ti putea inmana premiul.

Cercelusii sunt facuti de Anutza, al carei magazin virtual va invit sa-l vizitati, pentru ca merita!

Retrospectiva

Stiti deja! Este vorba de retrospectiva lucrarilor primite de la voi saptamana trecuta! Tema propusa de mine a fost "Iubire" si se pare ca primavara i-a inspirat pe multi :) Am avut nu mai putin de sapte participanti (participante mai exact - vad ca domnii nu prea se inghesuie sau poate nu le-a fost pe plac tema :)), asa ca tin sa-i trag putin de urechi si ii invit sa fie mai activi, eventual sa propuna teme pe placul lor).
Asa ca trec la treaba - tinand cont de numarul din ce in ce mai mare de participanti si lucrari, sper sa nu fac nicio greseala, iar daca voi o sesizati, sa ma anuntati negresit:

Nu mai trebuie sa zic - Prima pe lista a fost Ioana, cu trei lucrari frumoase, care au iesit toate castigatoare in opinia cititorilor :) Le puteti revedea aici.

Alina a trimis o singura lucrare, dar de mare efect! A fost favorita cititorilor pentru tema "Iubire" si o puteti vedea aici. Asa ca tin si eu sa o felicit pe Alina si o indemn sa pariticipe in continuare, mai ales ca acum voi oferi si premii!

Lif ne-a incantat si ea cu nu mai putin de sase lucrari la tema si a reusit sa atraga atentia voastra in special cu prima fotografie, pe care o gasiti aici.

Ammelie nu s-a lasat nici ea mai prejos si a trimis patru lucrari, care au fost laudate in egala masura. Le puteti vedea aici.

Anutza si-a facut debutul la rubrica mea in aceasta saptamana si veti auzi in continuare de ea, pentru ca este noul partener al blog-ului. Cele doua lucrari primite de la ea le gasiti aici, cu mentiunea ca prima fotografie a fost preferata cititorilor.

Nu in ultimul rand, vreau sa va vorbesc de Anda si Iza. Anda a trimis doua fotografii mai mult decat simpatice, daca pot sa spun asa, preferata voastra fiind a doua, in timp ce Iza a scos la iveala o singura lucrare, dar a tras lozul castigator cu ea, mai ales ca bratara a fost special creata pentru tema propusa de mine. Gasiti lucrarile lor aici.

Am postat deja tema pentru saptamana aceasta si am si primit lucrari. Va astept pana vineri sa construiti alaturi de mine rubrica "Tema saptamanii", contribuind cu fotografii frumoase. 
 De asemenea, va invit sa vedeti noul regulament postat pe pagina "Tema saptamanii", cat si premiile pe care le ofer incepand din luna aprilie, postate pe pagina "Tolba cu premii". Spor la treaba!

3 aprilie 2011

Tema saptamanii

Iata si ultimele doua participante din aceasta saptamana la tema "Iubire" - ele sunt Anda, care mi-a trimis urmatoarele doua fotografii, foarte simpatice:




si Iza, care s-a simtit inspirata de tema mea si a realizat o bratara dulce:


Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!