25 iunie 2011

Tema saptamanii

   In aceasta saptamana tema a fost "Gotic" si a fost propusa de Lillee, care are gusturi bune, dar se pare ca greu de pus in practica. pentru ca avem putini participanti.
   Primele participante sunt Ioana si Ammelie. Ioana a trimis doua fotografii interesante, la acer as avea de facut cateva obiectii, dar ma abtin ca s anu influentez parerea voastra:



   Ammelie vine si ea cu o fotografie care ne prezinta goticul dintr-o alta perspectiva:


Aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

23 iunie 2011

Si barbatii...

...se pregatesc de nunta. Daca in urma cu ceva timp le rugam pe cititoare sa povesteaca cum s-au pregatit sau cum se pregatesc pentru unul din cele mai importante evenimente din viata lor, nunta, de aceasta data a venit randul domnilor sa raspunda la intrebare. Domnilor, voi cum v-ati pregatit de nunta sau cum v-ati pregati, daca ar fi nevoie? Ati avut emotii in acea zi, ati uitat de voi cand v-ati vazut aleasa imbracata in alb? Cum ati contribuit la pregatirile de nunta? Astept cat mai multe raspunsuri; intre timp va las sa priviti cateva imagini:





  

22 iunie 2011

Miercurea fara cuvinte (Wordless Wednesday)

   Ce faci cand ai un mac? Raspunsul il gasiti aici



20 iunie 2011

Inceput de saptamana

   Probabil va intrebati ce am facut ieri de n-am dat pe aici - ei bine, de aceasta data am fost la targ. Am vizitat-o pe Anutza, prietena blogului meu, la targul I Love Handmade, tinut in curtea Muzeului de Istorie din Bucuresti. Anutza a fost prezenta acolo pe toata durata targului, adica de vineri pana duminica seara, si a intampinat clientii zambitor si cu multa voie buna. Eu am promis ca ma duc la targ, asa ca am fost, si iata ce a iesit:


                        





   In alta ordine de idei, am notat propunerile voastre pentru tema saptamanii si iata ce a iesit: macro, vacanta, imensitate, geometrie, inocenta, gotic, high-key, low-key (la ultimele doua voi explica eu la momentul respectiv). Asadar, sa trecem la treaba si sa folosim propunerile. Favorita mea - Gotic. Asa ca luati aparatul in mana si declansati, mailul meu asteapta lucrari gotice :)
  Pentru ca am zis ca s-ar putea sa premiez o idee originala, care sa fie inedita, dar care se poate realiza, iata ca ma sar si cu premiul. "Gotic" este castigator, deci premiul va merge la Lillee. Poza cu premiul o voi posta mai pe seara, la sectiunea "Tolba cu premii" :)