29 iunie 2011

Tema saptamanii 3

   Si vin cu ultima runda de fotografii pentru tema "Gotic", runda in care avem inc atrei participanti.
   OFZ a ales sa trimita doua fotografii cu biserica fortificata Biertan, construita in sec XV-XVI, care este acum monument UNESCO:


   Alicee vine tot cu doua fotografii arhitecturale:



   Nu in ultimul rand, Micul Artist "abuzeaza" din nou de Lillee si realizeaza ceva gotic:



Aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

27 iunie 2011

Tema saptamanii 2

   Continuam cu "Gotic", tema de saptamana trecuta, dar nu inainte de a anunta noua tema, pentru a putea pregati lucrarile pana vineri seara. Dupa ce am rugat cititorii sa propuna teme pe care ar dori sa le abordeze sau sa le vada la rubrica mea, aleg din nou ceva propus de voi - Macro. Orice vreti voi, numai macro sa fie, dar macro sa fie macro, nu buchetele de floricele pe o crenguta sau o mare de pietre, una langa alta, pentru ca astea nu sunt fotografii macro :) Vreau sa vad ca descoperiti un nou univers, de existenta caruia nici nu aveati habar. Vreau sa vad ca imi zambesc gazele, ca imi fac cu mana porii de frunze sau ca pistilul de floare imi zmabeste.

   Acum ca am anuntat tema, sa revenim la oile noastre. Lif nu a putut participa in aceasta saptamana la rubrica, dar a propus lucrari realizate de prietenul ei, Amaranth:



   Anutza vine si ea cu o propunere pentru tema, o fotografie care s-a nimerit sa fie in tema cu cele de mai sus:


Aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!