22 decembrie 2011

Horia Varlan

V-am promis in urma cu cateva zile o serie de fotografii cu Horia Varlan, care face ce stie el mai bine sa faca... adica sa gateasca :) Alaturi de el se afla Geta Voinea si Andreea Balan.










18 decembrie 2011

Life in Pictures

Uite ca raspund si eu la provocarea lui Costin, cu fotografia "Music makes me fly". Enjoy!



Si castigatorul este...

Cypy :) Pentru ca a fost primul care a dat raspunsul. Cum am zis si in comentariu, nu am vrut sa fie un joc greu si ma bucur ca ati fost atat de multi care v-ati prins in joc. Pentru ca nu aveam decat un singur premiu, celorlalti care au participat nu pot decat sa le multumesc si sa ii felicit ca au incercat sa ghiceasca. Intr-adevar, creatorul desertului prezentat este Horia Varlan si, cu aceasta ocazie, o sa incep o noua serie de fotografii care il au ca personaj principal pe acest faimos bucatar, care este foarte simpatic si carismatic si in realitate, exact asa cum este si la tv.


Iar premiul pe care l-a primit Cypy este o oita nazdravana, ce poate fi purtata la telefon sau poate fi transformata intr-un talisman norocos :) Bineinteles, premiul este oferit de fetele de la Murano Glass, care se pricep atat de bine sa faca lucrusoare minunate si pe care va invit sa le vizitati, acum in prag de sarbatori.


Cypy, astept pe adresa mea de mail datele tale de contact pentru ati trimite premiul castigat!