18 august 2011

Ca un... fotomodel

Am decis ca de astazi sa incep o noua serie si sper sa nu va plictisesc prea tare cu ea. Este vorba de o serie de fotografii realizate in Baneasa Shopping City, cu ocazia unui eveniment de reduceri ce a avut loc pe 1 iulie. Voi prezenta periodic fotografii cu modele care au defilat atunci, femei frumoase si cu atitudine, dupa care cred ca orice barbat ar intoarce privirea :) Asa ca... Enjoy!




15 august 2011

Cri,cri,cri...se apropie toamna

Da, toamna este din ce in ce mai aproape, dar nu trebuie sa ne para rau ca vara se termina, pentru ca si toamna ne ofera multe bucurii, in special bahice :)  Cei harnici se pregatesc deja si isi fac provizii:


Retrospectiva

   Chiar daca am lipsit o vreme, nu am uitat ca trebuie sa dau un premiu pentru tema Gotic. Asa cum v-am obisnuit am socotit toate voturile primite de fiecare participant in parte (sapte la numar de aceasta data) si am tras linie. De aceasta data castigatorul a avut mult mai multe voturi decat toti ceilalti participanti si anume sapte :) Iar el este... Micul Artist. Felicitari din partea mea, astept un mail cu datele de contact, iar premiul il poti vedea aici, nu este chiar gotic, dar cu siguranta va fi un cadou frumos.

Noua tema de fotografie, pentru saptamana 15-21 august este "Geometrie". Va doresc succes tuturor si astept cat mai multe lucrari!

14 august 2011

Life in Pictures

Extravaganzza -  Life in Picture idee pornita de Costin Comba