11 iunie 2011

Tema saptamanii 2

   Mergem mai departe cu "Solitudine" si ajungem la fotografiile trimise de Dan, Ammelie si Sophie.
   Singuratatea exista chiar si atunci cand suntem inconjurati de oameni, cel putin asta am vazut eu in imaginile trimise de Dan:



   Ammelie surprinde din nou prin lucrarile ei si duce tema la un alt nivel:
Almost
 Universes

   Sophie vine cu o poza din tara si una din strainatate, ceea ce inseamna ca solitudinea este intalnita peste tot, indiferent de locul in care traim:
Deasupra Romei
 Prometeu vegheaza

   Aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

10 iunie 2011

Tema saptamanii

   "Solitudine", aceasta este tema data de mine, restul il gasiti la voi, cu ajutorul imaginatiei si creativitatii. Primele fotografii primite vin din partea Ioanei si Anutzei si parca s-au nimerit cumva, pentru ca exista un contrast puternic intre ideile de realizare.
   Pentru inceput, cele doua fotografii ale Ioanei:



   Iar acum fotografiile Anutzei, care nu mai au nevoie de niciun fel de titlu, dar care au primit totusi unul - "Solitudine la malul marii":



   Aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

9 iunie 2011

Retrospectiva

   Spuneam zilele trecute ca am ramas datoare cu doua retrospective, pentru temele "Forme" si "Copilarie". Astazi m-am pus pe numarat si iata rezultatele pentru cele doua runde:
   La "Copilarie", lupta a fost stransa intre Alm si Alicee, care au avut egalitate de voturi, dar Alicee a reusit sa stranga cele mai multe voturi pentru o singura fotografie, in timp ce Alm a avut voturile impartite la ambele fotografii. Asadar, runda a fost castigata de Alicee, cu noua voturi - lucrarea preferata de voi o puteti revedea aici.
   Pentru "Forme", lupta s-a dat intre Dragomi si Ammelie, dar Ammelie a reusit sa va cucereasca si sa primeasca un voi in plus fata de Dragomi. Ammelie a castigat runda, tot cu noua voturi, iar lucrarile le puteti revedea aici.

   Si pentru ca luna mai s-a sfarsit, iata si clasamentul final:
 - Contre-jour: Dragos, 9 voturi
 - Urban: Sophie, 9 voturi
 - Forme: Ammelie, 9 voturi
 - Copilarie: Alicee, 9 voturi
   Iata ca toti sunt la egalitate, cu acelasi numar de voturi, dar eu am anticipat aceasta situatia si am prezentat in regulament ce se intampla mai departe. Castiga cel care a trimis saptamanal lucrari :) Iar aici castigatoare a iesit Ammelie, pentru ca a trimis fotografii in fiecare saptamana din luna mai, adica la toate cele patru teme.
 
   Felicitari Ammelie, astept un mail cu datele tale de contact pentru a-ti trimite oita verde sub forma de semn de carte, pe care o gasesti aici :) Premiul lunii mai a fost oferit de Murano Glass Jewels, unde sper ca ati intrat ca sa vedeti minunatiile relizate de Iza si Andreea.

7 iunie 2011

Tema saptamanii 4

   Am tot lungit ultima postare de la tema "Copilarie", dar nu am uitat de ea :) Intre timp v-am prezentat ce activitati am intreprins si pe unde am mai umblat. Raman in continuare datoare cu o retrospectiva, cu anuntarea castigatorului pe luna mai si cu postarea premiului pentru luna iunie.
   Dar sa nu va mai tin pe ace - iata, in sfarsit, ultimele lucrari primite pentru tema "Copilarie". Ele vin de la Dan, Dragos si fratele lui Lillee, Micul Artist.

   Dan a pastrat bine amintirile cu fiica sa, iar acum le-a oferit o noua viata cu ajutorul noii tehnologii:
O fi voie?
 Detaliu
 
  Dragos a surprins seninatatea copilariei si s-a gandit sa o impartaseasca cu noi:
Compelled by curiosity
 Someday I'll grow and touch the sky

    Micul Artist a primti un cadou frumos de ziua lui si l-a si pus in functiune:



  Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

6 iunie 2011

Lansare de carte

   Cu scuzele de rigoare, mai aman putin ultima postare de la "Tema saptamanii", sper sa nu fie cu suparare :) Anunt totusi noua tema, ca sa aveti timp sa trimiteti lucrarile - "Solitudine". Ei, hai sa va vad ce o sa-mi trimiteti, vreau sa va ganditi bine inainte de a apasa pe buton, pentru ca tema nu este grea deloc. Spor la treaba va doresc!

   Dar acum vreau sa va vorbesc putin despre un eveniment la care am participat cu mare drag vineri, 3 iunie, la Palatul Copiilor. Va invitam atunci sa veniti si voi, nu stiu daca ati avut timp, dar stiu ca cei care nu au venit au ratat distractie pe cinste, fete luminate de copii si prezenta unor oameni placuti. A fost frumos si, ca tot ce este frumos pe lumea asta, s-a terminat mult prea repede. Dar eu nu m-am lasat cu una cu doua si am imortalizat momentul, pentru ca toata lumea sa poata vedea ce s-a intamplat acolo. Este vorba de lansarea cartii "Alfabetul - cheia tainelor lumii", de Aurora Georgescu. Si ca sa nu spuneti ca am dat bir cu fugitii de la tema, voi incadra aceste fotografii si la "Copilarie" :P. Las imaginile sa vorbeasca mai departe:














5 iunie 2011

Tema saptamanii 3

   Cred ca v-ati obisnuit deja ca in weekend sunt o intarziata si asta nu pentru ca nu as vrea sa stau de vorba cu voi toti, prietenii blogului meu, ci pentru ca weekend-urile mele sunt foarte aglomerate - tot ce nu reusesc sa fac in timpul saptamanii, fac in weekend. Pentru tema "Copilarie" mai am postarea de astazi si inca una maine, cand voi face si ultimele doua retrospective si voi anunta si castigatorul lunii mai. Diseara voi anunta noua tema si pana maine sper sa ma hotarasc ce premiu voi acorda pentru luna iunie :)

   Cu intarziere, Ioana mi-a trimis doua fotografii la tema (de data asta te scuz ca ai intarziat, pentru ca stiu ca ai multa treaba si iti doresc "Bafta!" pe aceasta cale) care transmit un singur lucru - inocenta:



   Dragomi a devenit si el membru al rubricii si a trimis si in aceasta saptamana doua lucrari frumoase:

Ce vreti de la mine
 Stiam ca sunt frumoasa

   Sorin vine si el cu doua fotografii, facute la o diferenta de doi ani  (aici sper ca am nimerit Sorinul corect si nu am gafat, este vina mea ca nu am mai reusit sa raspund la mail-uri. Daca am gresit imi cer scuze si rog sa fiu atentionata, daca nu, imi cer din nou scuze pentru ca nu m-am informat din timp):

Promit sa cresc mai mare
 Si am crescut

 Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!