17 martie 2011

De la sedinta

Cateva fotografii de la sedinta cu Alice, Titi si... Albert, pe care ii salut pe aceasta cale si le multumesc pentru rabdarea pe care au avut-o si le spun ca au fost niste "modele" foarte bune. Au ascultat indicatiile mele, nu s-au plictisit, au facut glume si ne-am distrat :) ...asa cum trebuie sa fie la o sedinta foto.








8 comentarii:

  1. Frumoase! Mai ales cea unde ii picteaza burta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Excelentă ședință ai avut cu fotomodele tale,Irina!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-au placut mult ultimele trei poze !
    Irina, te+am trecut şi eu pe tine în blogroll, dar pe celălalt blog al meu, mult mai potrivit cu tema blogului tau, fiindcă îngemănează şi el cuvintele cu imaginile. Este un complement al blogului meu principal şi se numeşte Noua abordare a lecturii. Adresa URL http://zinnaida.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. @Sophie - A fost destul de amuzant la pictat burtica :)) pt ca mamica se gadila foarte usor.

    @se-cret - Multumesc, intr-adevar a fost o sedinta reusita, asa cum imi place mie, planificata din timp, ca sa pot gasi toate variantele potrivite, si cu oameni dornici sa aiba fotografii frumoase. Este foarte important ca fotograful sa fie pe aceeasi lungime de unda cu modelele sale si... sa nu fie grabit de cei din jur :P

    @Zina - Multumesc pt vizita si pareri! Am trecut in roll si acest blog, dar il pastrez si pe primul, din motivele pe care vi le-am expus deja :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut, draguto. Te-am adaugat la categoria "Mai arunc un ochi si pe aici", frumoase poze, by the way. Astept sa ma adaugi si tu. Merci

    ps-niciun deranj:P

    RăspundețiȘtergere
  6. @Miss Soare: Merci pentru vizita si aprecieri. Te-am adaugat si eu in roll :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sarut mana Irina! Iata ca hoinarind prin lumea blogurilor, din clik in clik, unde nimeresc? Taman pe blogul Irinei, sotia noului meu prieten virtual, Costin Comba, si... nu regret! Am gasit un blog foarte interesant pe care voi mai reveni cu placere!

    Acum, la subiect: Sedinta foto, de exceptie, cu fotografii foarte sugestive, pline de un umor dulce si din care razbate complice, dragostea dintre cei doi soti si tandretea lor pentru cel din burtica! Felicitari pentru postare dar si pentru blog! O seara minunata in familie!

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Nea Costache - Multumesc inca o data pentru vizita si pentru aprecieri, am raspuns putin haotic la comentarii pentru ca au intrat intr-o ordine necunoscuta mie, nu stiu din ce cauza?!

    Intr-adevar, am vrut sa fie o sedinta vesela, pentru ca si momentul era de asa natura, si personalitatile modelelor emana veselie.

    RăspundețiȘtergere