15 martie 2011

Tema saptamanii

Iata ca au inceput sa se adune, timid, asa cum este mereu la inceput de drum, fotografiile pentru "Tema saptamanii" - Feminitate.
Am primit lucrari foarte reusite,care surprind "feminitatea" in toata esenta ei, de la Ioana Filipas, si nu pot sa le tin numai pentru mine, ca sa nu ziceti ca sunt egoista :)
Nu uitati sa vizitati si pagina lui Mircea Florescu, care ne arata ce inseamna Feminitatea in viziunea lui.


Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor mentionati. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!


Astept in continuare lucrarile voastre pentru tema saptamanii: Feminitate. Termen limita: 20 martie. Duminica voi afisa noua tema si vom face rezumatul saptamanii! :)

8 comentarii:

  1. @Ioana - Cu placere :) Sunt bine lucrate fotografiile si mi-au placut foarte mult compozitiile, in special ultimele doua. Ideea cu rama ma obsedeaza si pe mine de ceva vreme (ceva mai multa cred, vreo 2 ani) si nu am gasit persoana potrivita cu care sa o pun in practica :))

    @Vania - Multumesc, am pus si eu link in blogroll

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos se amesteca culorile in prima fotografie. Si imi place si ca modelul nu este in centrul imaginii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am avut o mini-serie cu rama aia ---> http://ioanafilipas.blogspot.com/2010/08/razbunarea-giocondei.html

    Si pe mine ma incanta enorm fotografiile cu rama in interiorul lor, dar asta a fost prima data cand am experimentat cu asa ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Irina:

    Interesant perspectiva...si am adaugat linkul.

    Numai bine,

    Irina

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Irina - Multumesc, te-am adaugat si eu!

    RăspundețiȘtergere