1 mai 2011

Retrospectiva si castigatorul lunii

   A trecut si Pastele, iar participantii la rubricuta mea, "Tema saptamanii", s-au pregatit cat au putut de bine si au avut idei interesante de a prezenta tema. Asa cum v-am obisnuit, la sfarsit de saptamana (de aceasta data au fost 2 saptamani, pentru ca toti sa aiba sanse egale) adun comentariile primite si anunt castigatorul saptamanii. De aceasta data, voi anunta si castigatorul lunii, care primeste un superb lantisor lucrat de Anutza, premiu pe care il puteti vedea aici.
   Am reusit sa adun 10 participanti de aceasta data, dar numai unul este noroc :), iar el este.... Alina. Ea a obtinut noua comentarii favorabile, iar lucrarile ei le puteti revedea aici.
   Iar acum sa vedem cine a reusit sa atraga atentia in aceasta luna si unde se duce lantisorul Anutzei. In finala au intrat Amelia&MS Chirca, Lif si Alina. Lif a obtinut zece comentarii pozitive, Alina noua comentarii, dar Amelia&MS Chirca au reusit sa va retina atentia cu lalelele din Keukenhof si au obtinut 16 comentarii. Asadar, castigatorii lunii aprilie sunt Amelia&MSChirca! Astept un mail cu datele de contact, chiar daca adresa este mai departe :), pentru a va putea trimite premiul.


    Tema pentru saptamana aceasta este "Contre-jour" si aruncati o privire si la "Tolba cu premii" pentru a vedea premiul din aceasta luna, oferit de fetele de la Murano Glass Jewels, pe care sper sa le vizitati cu mare drag. Spor la treaba!

7 comentarii:

  1. N-am prea înţeles . Spui că norocoasă este Alina dar că Lif şi Amelia&MS Chirica au mai multe comentarii şi au intrat în finală .
    Eu sunt imparţial şi felicit pe toate finalistele !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Placuta veste de 1 Mai!
    Multumim tuturor iubitorilor de lalele ;)
    Oferim cate una, virtuala, gazdei si fiecarui participant!

    RăspundețiȘtergere
  3. SoriN - Alina este norocoasa din aceasta saptamana. In fiecare saptamana este ales un castigator, cel care a avut cele mai multe comentarii. Pentru ca o luna are 4 saptamani, vor fi 4 persoane in finala (exceptie in aceasta luna, deoarece am mentiun o tema timp de 2 saptamani, pentru ca au fost sarbatorile). Din cei patru, persoana cu cele mai multe comentarii castiga. Dupa cum vezi, Alina a intrat in finala, alaturi de Lif si Chirca.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Amelia&MS Chirca - Multumesc pentru lalea! O seara buna va doresc!

    RăspundețiȘtergere