7 mai 2011

Tema saptamanii 2

   Duminica trecuta am lansat o noua provocare pentru iubitorii de fotografie si vad ca ati fost, din nou, multi cei care v-ati incumetat sa luati aparatul in mana si sa dovediti tema propusa de mine. Ma bucura acest lucru si va felicit pe toti in egala masura! Astazi vedem lucrarile trimise de trei pasionati de fotografie, maine la fel, iar luni (fac exceptie pentru ca am fost eu plecata in vacanta) voi posta inca doi participanti. Ca de obicei, noua tema o voi anunta duminica, adica maine.

   Ammelie a trimis doua lucrari foarte frumoase, care te indeamna la visare:
Inserari
 Morning song

   Alina si-a luat si ea aparatul si a incercat sa ilustreze cat mai bine tema propusa de mine. Iata ce a iesit:
Mausoleul
 Touching the sun

   Amelia&MS Chirca au fost si ei ocupati, ne-au adus povesti minunate din America, dar nu au uitat nici de mica mea rubricuta. Pentru ca sunt multe locuri frumoase pe aceasta planeta, cei doi au ales sa ne incante cu o fotografie de la Muzeul Satului (Norsk Folkemuseum), din Oslo:

 Norsk Folkemuseum

Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

14 comentarii:

  1. Toate fotografiile sunt frumoase, dar cel mai mult imi plac prima poza a lui Ammelie si prima poza a Alinei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sărut mâna Irina !
    Felicitări Amelliei şi Alinei dar şi Amelia&MS Chirca preferatele mele sunt prima a Amelliei şi prima a Alinei .Dacă mi s-ar permite să votez aş împărţi la toate pozele în mod egal.

    RăspundețiȘtergere
  3. toate sunt deosebite, felicitari!...

    RăspundețiȘtergere
  4. @SoriN - M-am gandit sa fac si un sistem de vot, inca nu m-am decis. As prefera totusi ca cititorii sa si explice de ce nu le place o fotografie, nu doar sa dea un click pe o bulina si gata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac toate! Sincer, nu pot sa fac o departajare! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel mai mult imi place Mausoleul, ma duce cu gandul la ceva extraterestru.

    RăspundețiȘtergere
  7. Îmi place ultima, perspectiva are ceva misterios, privind pe sub bolt aceea, din întuneric spre lumină, dar şi ceva apropiat, familiar, pridvorul cu stâlpi.
    Dacă la sistemul de vot ai să pui criterii, pune pozitive, nu negative. Mai bine să spună cititorii de ce apreciază unele fotografii, decât să spună ce nu le place la ele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca as fi pus sa votez, zau ca as fi in dificultate: toate fotografiile sunt deosebite!
    O duminica placuta in familie!

    RăspundețiȘtergere
  9. Votez si pentru Ammelie, si pentru Amelia&MS Chirca. Fotografia cu apusul e calda si frumoasa iar la ultima fotografie imi place incadrarea - in arcul stang vedem balustrada in perspectiva iar in arcul drept avem bila insa avem si natura :) Felicitari tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi place a doua fotografie a Alinei, e emotiva si delicata.
    Amelia si MS Chirca - foarte interesanta incadrarea! Imi place

    RăspundețiȘtergere
  11. Irina, vin si eu cu o idee pentru 'sistemul de votare'. Ce zici daca lasam desfasurarea temei ca si pana acum, cu prezentarea fotografiilor zilnic, cu comentarii deschise in care sa spunem ce foto ne place, ce nu ne place - doar ca in ultima zi, posibil la postul tau cu retrospectiva, fiecare dintre noi sa aleaga una sau doua dintre toate fotografiile postate? Fiind la sfarsit, am putea compara toate fotografiile si sa alegem ce ne-a placut cel mai mult. Iar alegerea sa se faca tot intr-un comentariu, fiecare avand posibilitatea sa si-o motiveze...

    RăspundețiȘtergere
  12. Este buna propunerea ta Ammelie, am notat-o :)

    RăspundețiȘtergere
  13. imi place Norsk Folkemuseum. Propunerea lui Ammelie este foarte buna, la final se pot compara toate fotografiile postate pe acea tema

    RăspundețiȘtergere