8 mai 2011

Tema saptamanii 3

   Anutza a raspuns la provocarea mea din aceasta saptamana si a realizat doua lucrari frumoase pentru tema "Contre-jour":


  
   Alicee a trimis o fotografie realizata in Viena:
 Stephansdom

    Mihaela a aflat si ea de rubricuta mea si mi-a trimis o fotografie la tema:


Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

12 comentarii:

  1. Ce frumoase sunt, as participa si eu, dar nu pot concura cu asa ceva:) Superbe:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place prima fotografie a Anutzei! Numai bine Irina!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac toate, se incadreaza in tema. Mai interesanta este fotografia Mihaelei datorita contrastului puternic, incadrarea buna si intenitatea culorilor apusului.

    RăspundețiȘtergere
  4. a2a fotografie de la anutza mi se pare foarte interesanta

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place foarte mult prima foto a Anutzei, din punctul meu de vedere are 2 dintre ingredientele de baza a unei fotografii bune: subiect si atmosfera. Sunt curioasa, este cumva film? Nu imi pare digitala...
    Aliceee, cu o incadrare mai norocoasa ar fi fost foarte buna foto.
    Iar Mihaela - foarte frumoasa si intensa fotografia.

    RăspundețiȘtergere
  6. Prima fotografie a Anutzei este cea mai frumoasa. Parerea mea! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Toate sunt frumoase dar prima este preferata mea care pentru mine are semnificaţia zilei care nu aparţine trecutului,nici viitorului ci doar prezentului,clipei ce nu se mai întoarce . Acel om în acel loc şi moment este unic şi irepetabil.

    RăspundețiȘtergere
  8. Îmi place tare mult fotografia lui Alicee, păcat doar de data care se vede acolo și de elementele din lateral stânga, care distrag puțin de la subiect.

    La fel, foarte frumoasă mi se pare cea de-a doua fotografie a Anutzei. Jocurile de linii și de umbre creează o compoziție foarte echilibrată.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc Ioana, Ammeli aveti dreptate! Nu e incadrata prea bine! Face parte din acelasi set cu celelalte 2 poze din tura trecuta :))
    Cat traieste omul invata, asa ca acum le incadrez mai bine :)

    RăspundețiȘtergere
  10. ammelie - iti multumesc pentru aprecieri. Si ca sa-ti raspund, nu este pe film, este digitala. Dar m-am bucurat sa vad ca am creat aceasta impresie. Cam acesta imi este scopul in multe din fotografiile pe care le fac :)

    SoriN - m-ai lasat fara grai... multumesc, este foarte frumos ce ai spus.

    RăspundețiȘtergere
  11. Anutza, si mie imi plac mai mult fotografiile pe film, au o atmosfera aparte. Iar cand si cele digitale reusesc sa creeze aceasta senzatie, e perfect. :) Cu cat ma uit mai mult la fotografia ta, cu atat imi place mai mult. Parca are tot ce ii trebuie, iar detaliile sunt de mare efect.

    RăspundețiȘtergere