19 mai 2011

Tema saptamanii 3

   Inca o zi, inca doua participante la rubrica mea, "Tema saptamanii". Tema data a fost "Urban", iat OFZ si Anutza au pus aparatele la treaba si iata ce a iesit.
   Anutza a trimis doua lucrari - dupa cum spunea chiar ea, una "tanara" si una "batrana":   OFZ a trimis o singura lucrare, dar care ne face sa ne gandim de doua ori atunci cand spunem "urban":


Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

5 comentarii:

 1. Fotografia lui OFZ este cea mai reusita. Si celelalte imi plac.

  RăspundețiȘtergere
 2. ia uite ce chestie interesanta faci tu aici ! sa scormonesc un pic prin blogul tau sa vad despre ce-i vorba ;) :)

  Imi place a doua .
  ( nu stiu de ce , poate nici nu am incercat prea mult... dar nu ma pricep sa surpind in imagini oameni)

  RăspundețiȘtergere
 3. Sărut mâna Irina !
  Imi plac două în mod deosebit. Despre prima nu ştiu ce să zic am ceva în minte dar parcă nu denotă ce cred eu aşa că mă abţin.A doua însă spune multe eu văd nişte oameni şterşi prinşi într-o viaţă materială lipsiti de frumuseţea speranţei , dragoste şi entuziasm asemeni unor umbre mişcătoare ce nu mai au cuvinte.
  A treia denotă veselie , jocuri de lumini , oameni trecători în aparenta linişte a nopţii parca mai animată acum când totul ar fi trebuit să doarmă .
  Deci le votez pe toate !

  RăspundețiȘtergere
 4. Imi place mult a doua, e extrem de expresiva!...
  Prim planul arata vremurile trecute, in care tinuta impecabila (in urban) la orice ora a zilei era obligatorie, si nu e vorba aici doar de aceea vestimentara. Ideea se (poate) extinde si la valori...
  Din fata vine in tumult viitorul... O uriasa transformare, cu avantaje si cu dezavantaje.
  Undeva la mijloc, pe drum, se naste discrepanta. Drumul neted ar fi o speranta pentru echilibru. Il vom gasi oare, noi cei de azi?... Urbanii...

  RăspundețiȘtergere
 5. Imi place foarte mult fotografia a 2-a a Anutzei! Are ceva retro in ea...foarte reusita! Numai bine Irina!

  RăspundețiȘtergere