6 iunie 2011

Lansare de carte

   Cu scuzele de rigoare, mai aman putin ultima postare de la "Tema saptamanii", sper sa nu fie cu suparare :) Anunt totusi noua tema, ca sa aveti timp sa trimiteti lucrarile - "Solitudine". Ei, hai sa va vad ce o sa-mi trimiteti, vreau sa va ganditi bine inainte de a apasa pe buton, pentru ca tema nu este grea deloc. Spor la treaba va doresc!

   Dar acum vreau sa va vorbesc putin despre un eveniment la care am participat cu mare drag vineri, 3 iunie, la Palatul Copiilor. Va invitam atunci sa veniti si voi, nu stiu daca ati avut timp, dar stiu ca cei care nu au venit au ratat distractie pe cinste, fete luminate de copii si prezenta unor oameni placuti. A fost frumos si, ca tot ce este frumos pe lumea asta, s-a terminat mult prea repede. Dar eu nu m-am lasat cu una cu doua si am imortalizat momentul, pentru ca toata lumea sa poata vedea ce s-a intamplat acolo. Este vorba de lansarea cartii "Alfabetul - cheia tainelor lumii", de Aurora Georgescu. Si ca sa nu spuneti ca am dat bir cu fugitii de la tema, voi incadra aceste fotografii si la "Copilarie" :P. Las imaginile sa vorbeasca mai departe:














26 de comentarii:

  1. Cartile pentru copii au calitatea de a fi surprinzatoare si pentru oamenii mari. Eu nu ezit niciodata sa rasfoiesc una...

    RăspundețiȘtergere
  2. Se vede ca lansarea cartii a fost un eveniment reusit dupa chipurile vesele de copii. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos surprins evenimentul. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Irina, draga mea, unde poate fi cuvântul care să cuprindă prea plinul sufletului meu citind cele scrise de tine şi privind fotografiile ce-mi readuc în minte clipele minunate pe care le-am trăit în momentul lansării cărţii, clipe la a cărei frumuseţe şi tu şi Costin aţi contribuit. Pozele sunt extraordinare ! Ai surprins exact esentialul!
    Vineri, aţi certificat nobleţea sufletească pe care eu am intuit-o înainte de a ne cunoaşte personal. Vă mulţumesc cu toţi ai mei "stropidesuflet", vă dăruiesc totala mea prietenie şi vă îmbrăţişez. Sunteţi atât de frumoşi!

    RăspundețiȘtergere
  5. a fost o lansare foarte vesela:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Da chiar se oberva din poze atmosfera relaxanta si voiosia. :) Se vede clar ca v-ati distrat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce copii frumosi!Numai bine Irina!

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitări Aurorei pentru lansarea de carte(a șasea,cred)și felicitări ție Irina pentru reportajul fotografiat de la evenimentul îmbucurător!

    RăspundețiȘtergere
  9. Incredibil cât de frumoși îs toți copiii ăștia și câtă bucurie se vede pe fețele lor.

    RăspundețiȘtergere
  10. E foarte frumos ce ati facut voi, tu si sotul tau, va felicit! De asemenea o felicit pe Aura pentru carte... :)

    RăspundețiȘtergere
  11. @Sun - Ma bucur sa aud ca iti place sa te intorci la copilarie ori de cate ori ai ocazia.

    RăspundețiȘtergere
  12. @Cisti - A fost o atmosfera placuta si vesela!

    RăspundețiȘtergere
  13. @Cleo - Mai frumoasa decat mi-o aminteam!

    RăspundețiȘtergere
  14. @Aurora - Multumesc pentru invitatie, a fost o placere sa particip si sa te vad in actiune, printre atatia copii frumosi. Ma bucur ca ti-au placut fotografiile!

    RăspundețiȘtergere
  15. @Sophie - Asa este, o lansare cu voie buna :)

    RăspundețiȘtergere
  16. @Lillee - :) Ma bucur daca am reusit sa redau atmosfera de acolo. A fost frumos.

    RăspundețiȘtergere
  17. @Alice - Da, copiii erau tare draguti, ca sa nu mai pun ca al un moment dat am fost invadati de micile balerine, care tocmai terminasera cursurile :)) Erau asa dragute, chiar daca era o mare de roz.

    RăspundețiȘtergere
  18. @Ioana - :) Parca te fac si pe tine sa zambesti, nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  19. @Lunapatrata - Multumim frumos, nu a fost mare lucru, efortul depus de noi a fost minim. Mai important este ce a facut Aura.

    RăspundețiȘtergere
  20. Poți să știi :) Mi s-a întins gura până la urechi când i-am văzut.

    RăspundețiȘtergere
  21. Atunci iti imaginez cum aratam eu pe acolo, alergand cu aparatul printre ei, ca nu stiam pe care sa-l surprind primul, dar cu o mina fericita; plus ca sunt copii si copiii nu stau locului :) Mereu am zis ca sunt cele mai dificile modele :))

    RăspundețiȘtergere