23 iunie 2011

Si barbatii...

...se pregatesc de nunta. Daca in urma cu ceva timp le rugam pe cititoare sa povesteaca cum s-au pregatit sau cum se pregatesc pentru unul din cele mai importante evenimente din viata lor, nunta, de aceasta data a venit randul domnilor sa raspunda la intrebare. Domnilor, voi cum v-ati pregatit de nunta sau cum v-ati pregati, daca ar fi nevoie? Ati avut emotii in acea zi, ati uitat de voi cand v-ati vazut aleasa imbracata in alb? Cum ati contribuit la pregatirile de nunta? Astept cat mai multe raspunsuri; intre timp va las sa priviti cateva imagini:





  

15 comentarii:

  1. Irina, fara sa raspund la intrebarea ta (ca nu-s in publicul tinta), n-am putut sa nu remarc luciul pantofilor. (am eu o fixatie cu crema de pantofi).
    Iar fotografia numarul 4 e absolut superba, stiu ca e un fragment, dar imi imagine un barbat precum Cary Grant, numai prin filmele acelea vedeai atata stil. Sau azi George Clooney.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)
    Sarut'mana, Irina!

    "Domnul" din mine nu s-ar pregati nicicum. Nu-mi place snobismul si nici trendurile ce sunt bagate pe gatul sapiensilor prin reclame agresive.
    O nunta ar trebui sa fie ceva unic, conforma cu interiorul celor doi.
    Mie mi-ar placea sa fiu imbracat in in si sandale. Mandrei mele i-ar placea o rochie vaporoasa, flori de camp in par si sandale fara toc.
    Ce accesorii? Ce brizbrizuri? ce sofisticarii?!
    O lume plina de scortosenii fara valoare, in opinia mea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sărut mâna Irina am trecut prin acel eveniment . A fost cum ne-am dorit fără să copiem . În pofida criticilor ambii am fost în alb şi destul de non-conformişti . Am respectat unele tradiţii sau superstiţii dar în general nu ne-am supus. De contribuit nici gând , pe vremea aceea era apanajul părinţilor.
    Când revedem înregistrarea pare o bucată dintr-o poveste şi nu sunt defel modest.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aici nu ma bag. E taramul domnilor :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara , tuturor !
    Un moment unic nu poate fi tratat decat intr-un fel unic . Am planificat numai o cinunie civila si in final , in aceeasi zi am facut-o si pe cea religioasa . Aveam numai 21 de ani . Cand ne uitam la fotografiile alb-negru ne dam seama cat am inaintat in varsta dar iubirea noastra de atunci s-a pastrat in timp; poate este mai sigura ca atunci...Accesoriile vestimentare pentru noi nu au fost atat de importante . Emotia momentului ne-a coplesit . A fost frumos . Si inca mai este !

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte interesante raspunsurile domnilor

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur ca ai o preferata Mihaela! Vor veni si restul putin mai tarziu, nu stiu daca o sa te dezamagesc sau nu, dar personajul meu nu prea seamana deloc cu George Clooney, in schimb a fost o nunta interesanta, care a imbinat traditionalul cu modernul intr-un mod aproape perfect, pe care nu m-am asteptat sa-l vad vreodata.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Andrei,

    Imi place cum gandesti, problema este ca la fel am gandit si noi, dar cand am inceput pregatirile ne-am prins in valtoare :)) Adevarul este ca e tare frumos sa te pregatesti pentru aceasta zi si, daca vrei cu adevarat, poti imbina placutul cu utilul. Noi am achizitionat numai ce am vrut si ce ne-a placut, nu s-a bagat absolut nimeni altcineva in organizare, si a iesit ceva de vis, cel putin pentru noi :)) Totusi, din ce am observat pana acum, este tare greu sa implici domnii sa participe la pregatiri, in general raspunsul este "cum vrei tu, draga" sau "cum iti place tie", raspunsuri care pe mine sincer ma dispera.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna SoriN,

    Ma bucur sa aud ca a iesit asa cum v-ati dorit, chiar daca pe atunci erau alte vremuri si parintii aveau un cuvant greu de spus :) Amandoi in alb? Cred ca a fost tare interesant, intr-adevar nonconformist.

    RăspundețiȘtergere
  10. Lillee, sa-si mai dea si domnii cu pararea :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna Radu,

    Bine ai venit pe blog! O varsta inca "frageda" 21 de ani, cel putin in vremurile astea. Fotografiile alb-negru sunt un deliciu, eu le prefer mereu. Imi aduc aminte ca ai mei au facut o "sedinta foto" in studio, iar fotografiile au niste culori asa timide, bat toate spre maro, cred ca stii la ce ma refer. Dar sunt atat de interesante! Mereu am zis ca dragostea nu sta intr-un act sau intr-o slujba, casatoria nu ar trebui sa schimbe sentimentele partenerilor, poate doar sa le intareasca.

    RăspundețiȘtergere
  12. Hmmm...interesanta tema. Pare destul de lung drumul pana acolo momentan, dar nu se stie niciodata. O sa mai trec pe aici sa vad rezultatul :D. O zi frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  13. Bonjour, Irina !
    Ai dreptate , cam frageda varsta la care am luat acea hotarare importanta , dar daca ar fi s-o iau de la inceput ,la fel as face .
    Si eu sunt pasionat de fotografie . Cred ca vorbesti despre tonurile sepia . Alte vremuri ...alte tehnici de revelare si fixare a imaginii pe hartia foto . Viata merge inainte si ne bucura facandu-ne partasi la multitudinea de posibilitari actuale in domeniul realizarii si depozitarii imaginilor . Un weekend frumos sa aveti !

    RăspundețiȘtergere
  14. Rappa_ru'- O data si o data cred ca toti ajungem acolo, fiecare in felul nostru :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Radu, ma bucur ca esti un impatimit al fotografiei. Nu este vorba de sepia, pentru ca nu este sepia. Culorile exista in mod normal, doar ca au alte nuante, interesante dupa parerea mea. Bineinteles ca acest aspect a fost dat de modul de procesare al fotografiilor. pe atunci se foloseau alte substante, etc. O sa incerc sa fac un scan candva si sa postez aici, pentru ca nu pot explica prea bine daca nu stiu cum se numeste :)

    RăspundețiȘtergere