27 iunie 2011

Tema saptamanii 2

   Continuam cu "Gotic", tema de saptamana trecuta, dar nu inainte de a anunta noua tema, pentru a putea pregati lucrarile pana vineri seara. Dupa ce am rugat cititorii sa propuna teme pe care ar dori sa le abordeze sau sa le vada la rubrica mea, aleg din nou ceva propus de voi - Macro. Orice vreti voi, numai macro sa fie, dar macro sa fie macro, nu buchetele de floricele pe o crenguta sau o mare de pietre, una langa alta, pentru ca astea nu sunt fotografii macro :) Vreau sa vad ca descoperiti un nou univers, de existenta caruia nici nu aveati habar. Vreau sa vad ca imi zambesc gazele, ca imi fac cu mana porii de frunze sau ca pistilul de floare imi zmabeste.

   Acum ca am anuntat tema, sa revenim la oile noastre. Lif nu a putut participa in aceasta saptamana la rubrica, dar a propus lucrari realizate de prietenul ei, Amaranth:   Anutza vine si ea cu o propunere pentru tema, o fotografie care s-a nimerit sa fie in tema cu cele de mai sus:


Aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

5 comentarii:

 1. Votez pentru Amaranth, îmi place mult cea de-a doua fotografie a lui.
  Are un aer mistic și sobru. Îmi place.

  RăspundețiȘtergere
 2. Tot cu fotografiile lui Amaranth votez si eu :)

  RăspundețiȘtergere
 3. A doua fotografie propusa de Lif imi place cel mai mult, dar si celelalte sunt deosebite. Felicitari autorilor!

  RăspundețiȘtergere
 4. Desi toate fotografiile sunt interesante si bine realizate, imi place cea de-a doua! O zi minunata!

  RăspundețiȘtergere
 5. Votez si eu (nu stiu daca nu e prea tarziu)..fotografiile lui Amaranth

  RăspundețiȘtergere