18 august 2011

Ca un... fotomodel

Am decis ca de astazi sa incep o noua serie si sper sa nu va plictisesc prea tare cu ea. Este vorba de o serie de fotografii realizate in Baneasa Shopping City, cu ocazia unui eveniment de reduceri ce a avut loc pe 1 iulie. Voi prezenta periodic fotografii cu modele care au defilat atunci, femei frumoase si cu atitudine, dupa care cred ca orice barbat ar intoarce privirea :) Asa ca... Enjoy!




22 de comentarii:

  1. Daaaaaa...tare frumoasa combinatie .
    Mie-mi sugereaza o uniune de drapele prietene : cel grecesc , dominant , apoi cel american iar in picioarele longiline vad azuriul argentinian atat de bine asortat cu privirea inocenta ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Să nu uităm, totuşi, că, frumuseţea şi tinereţea sunt boli care trec fără tratament. Profitaţi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Zamfir comentariul tau e amuzant si adevarat!
    Draguta domnisoara!

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase fotografii....imi place, iarasi, modul in care se vad culorile! Numai bine Irina!

    RăspundețiȘtergere
  5. Radu, vaaaiii... ce asociere, uite eu nu am privit in acest fel, dar acum m-ai pus pe ganduri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Zamfir, mare adevar ai zis :) Ar trebui sa ne gandim mai des ce avem si la ce putem pierde.

    RăspundețiȘtergere
  7. Alicee - Ma bucur ca ti-a placut!

    RăspundețiȘtergere
  8. Alice G. - Merci frumos! Sunt curioasa ce intelegi tu prin "se vad culorile" - felul in care sunt combinate sau felul in care le scoate aparatul meu? Este numai o curiozitate :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Are picioare lungi aceasta fata.E si frumoasa,are si atitudine.
    Astept celelalte frumuseti netratabile.:)

    RăspundețiȘtergere
  10. eee....tot mai astept sa mai vad pentru ca imi place ce vad:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Angi, oare chiar are picioar lungi sau este doar o iluzie? :)

    RăspundețiȘtergere
  12. CYpy, multumesc, inseamna ca nu va plictisesc :P

    RăspundețiȘtergere
  13. Sophie, in special asta. Sa luam aminte la cum sa ne imbracam si ca trebuie sa ne ingrijim si aranjam in special pentru noi si apoi pentru cei din jur.

    RăspundețiȘtergere
  14. cum sa fie plictiseala? can sunt atat de multe lucruri interesante de aratat

    RăspundețiȘtergere
  15. Pozele sunt frumoase. Despre femei..ce as mai putea spune? Bag cateva paragrafe din Paradoxul Iubirii de Pascal Bruckner:
    "Gândiţi-vă, de exemplu, la tabuul care apasă asupra femeilor durdulii, în timp ce moda promovează nişte lungane plate în chip de splendide regine. Triumful manechinului descărnat, pur elan vertical, icoană a visului de descărnare care străbate epoca noastră.

    Enigma anorecticului este aceea că, vrând să se extragă din fatalităţile fizice, lasă să i se vadă scheletul. Membrele sale subţiri şi fragile amintesc de cadavru. Se voia un înger, un spirit, şi este o moarte însufleţită, o grămadă de oase ascuţite.

    De aceea, rontunjimile, acest stadiu intermediar dintre enorm şi slăbănog, par a fi starea cea mai de dorit a trupului, un fel de lux al cărnii, care ţâşneşte, abundentă şi gratuită, aruncând mlădiţe în toate direcţiile. Pe când surplusul ponderal omoară formele, desexualizează fiinţele, rotunjimile le subliniază şi le îmbracă.

    Catifelarea unui obraz, acest rapel la copilărie, rotunjimea unui pântece, linia unei coapse pline, sfera pronunţată a unor fese îndeamnă la mângâiere, la atingere. Repartiţia armonioasă a volumelor şi a maselor combină graţia cu generozitatea. Adevărata frumuseţe nu presupune conformarea la canoane, ea este diversitate vertiginoasă a fizionomiilor, dorinţei îi place superfluul, trupul durduliu, şi îi place încă şi mai mult ciudăţenia anumitor organe, care o farmecă prin dimensiunile lor neobişnuite: şolduri fenomenale, sâni enormi.

    Unde vedem corpuri? Nici în reviste, nici în prezentările de modă, ci pe stradă şi pe plajă. Vara este prin excelenţă sezonul comorilor dezvăluite prin ţesătura subţire a fustelor sau a tricourilor. Ne lăsăm înghiţiţi de aceste protuberanţe care ne uluiesc de aceste bibelouri baroce care scapă criteriilor frumosului şi ale urâtului, ale obişnuitului şi ale aberantului.

    În iubire, belşugul de “bunuri” nu este dăunător."

    RăspundețiȘtergere
  16. Escu - Offf... acest Bruckner... :) Eu cred ca toate femeile sunt frumoase in felul lor si da, nu ar trebui sa clasificam frumusetea, dar asta este firea umana.

    RăspundețiȘtergere
  17. Să nu uităm, totuşi, că, frumuseţea şi tinereţea sunt boli care trec fără tratament. Profitaţi!

    RăspundețiȘtergere