28 martie 2011

Book love


12 comentarii:

  1. Dupa cate vad eu cartea este cu fundul in sus, asta inseamna ca dupa ce te casatoresti totul se rastoarna? Daca nu asta voiai sa ne transmiti explica-ne si noua muritorilor de rand care este metafora acestei fotografii.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Mircea - Nu consider ca "o semnatura" la primarie ar trebui sa rastoarne ceva :) Pur si simplu fotografia reprezinta dragostea mea pentru carti si un al doilea sens este ca dragostea poate fi ca in carti/povesti...
    Cartea care a devenit model tocmai o terminasem de citit si spune povestea "iubirii" fantastice care poate deveni realitate, a lumii imaginare care, odata ce este expusa prin viu grai, are puterea de a deveni reala.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oricat de multe astfel de fotografii am vazut pana acum, de fiecare data imi place sa vad unele noi :) is tare frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este Ioana, sunt foarte multe fotografiile de acest gen si multe sunt mai reusite decat ale mele, insa le-am facut pentru sufletul meu :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ok Irina, dar tot nu ne-ai spus de ce e cartea cu fundul in sus?

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte interesanta perspectiva! Imi place, chiar si cu cartea asezata "invers" :) Well done!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc Alina pentru aprecieri! Eu am vrut sa pun accentul pe "dragostea pentru carti", nu conteaza cum sunt ele, cu fundul in sus, cu copertile scorojite, uitate de lume, prafuite, care stau frumos pe rafturi si asteapta ca cineva sa le ia acasa, etc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Orice fotograf (amator) sau amator de fotografie :) stie ca exista un numar maricel de clisee pe care cam toata lumea le face la inceput.
    Mie imi plac. Imi plac acele fotografii care se inscriu in trend, dar aduc totusi ceva nou; dar imi place si ideea de cliseu in sine. Pentru ca un cliseu nu e niciodata ceva fortat, ba din contra, e aboslut natural.
    Am si eu poze cu inelul in carte :)

    RăspundețiȘtergere
  9. :)) Multumesc pentru "sustinere" Ammelie. Dupa cum am zis, si o repet, le-am facut pentru sufletul meu, pur si simplu asta am simtit in acel moment, mi-am luat aparatul si am incercat sa redau ce simt. Cred ca de vina a fost cartea citita :P
    Intr-o lume in plina dezvoltare, lumea fotografiei, este imposibil sa nu existe clisee, dar sunt binevenite pentru ca din ele te inspiri, incerci sa le imbunatatesti sau pur si simplu le admiri.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am vazut aici o declaratie de dragoste inedita... fata de carti, bineinteles. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere