30 martie 2011

Tema saptamanii

Alina s-a hotarat sa intre si ea in jocul meu si mi-a trimis o lucrare pentru tema "Iubire", lucrare ce nu mai are nevoie de alte comentarii! Decat de ale voastre, evident! :) Enjoy si... Alina, te mai astept la rubricuta mea, pentru ca ai ce arata! Na, ca azi vorbesc in rime :))


Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

L.E. - Era sa uit :) Din luna aprilie, rubrica "Tema saptamanii" creste!!! Se va schimba putin formatul, dar doar putin, cat sa nu sesizati :), iar cei mai apreciati participanti vor avea parte de surprizeee! Asa ca va astept sa participati si sa comentati, ca numai azi nu e aprilie!

11 comentarii:

  1. Mersi frumos, Irina! Transmit salutari tuturor celor ce trec pe aici!

    RăspundețiȘtergere
  2. N-ai pentru ce Alina! Eu personal ador aceasta fotografie, ai surprins perfect momentul si imi place aerul de mister dat de unghiul de fotografiere (asa mai pe ascuns, de la geamul trenului, daca nu ma insel, exact cat sa nu invadezi intimitatea cuplului).

    RăspundețiȘtergere
  3. Impresionata poza! Imi place foarte mult! Exprima multe sentimente, felicitari Alinei!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cei doi sunt cam suparati. Asa mi se pare mie. Ar trebui sa fie mai optimisti ca a venit primavara! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. "Minunea noastra simpla e c-am ramas copii
    si ca la fel ramânem cât inima ne bate...."

    Corneliu Serban

    Tulburatoare fotografie , este atat de mult amestec ca aproape nu intelegi ce sentiment exprima.

    PS Alina , este o fotografie personala ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumos momentul, si foarte bine surprins. Si mie imi place foarte mult unghiul.
    Sunt curioasa, Alina, ii cunosteai pe cei fotografiati?

    RăspundețiȘtergere
  7. Va multumesc, ma bucur mult ca va place fotografia mea. Ma aflam in tren de la Targoviste spre Bucuresti, undeva in gara Titu, cand a aparut cuplul din imagine. Momentul surprins e despartirea lor, pareau foarte indragostiti dar tristi ca se despart. Ea a urcat in tren iar el a ramas. Cred ca am raspus tuturor :) Va astept si la mine pe blog, pentru mai multe fotografii! O dupa-amiaza placuta va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place tare mult, e plina de emotie si de...iubire. Cred ca Alina a ilustrat perfect tema.

    RăspundețiȘtergere
  9. Au fost multe fotografii reusite in aceasta saptamana si inca nu le-am postat pe toate :) Dar si eu cred ca Alina a reusit sa exprime foarte bine tema, asa cum am mai zis, este un cadru excelent care iti transmite exact sentimentul de "iubire".

    RăspundețiȘtergere