31 martie 2011

Tema saptamanii

Astazi, Lif este cea care ne incanta privirile cu fotografii pe tema "Iubire". Sper sa va placa ce vedeti si sa dati cu tasta la comentarii, pentru ca aveti ce comenta.Va astept in continuare lucrarile pe aceasta tema pana duminica, 3 aprilie!

Si nu uitati: Incepand cu luna aprilie, rubrica mea creste. Duminica, odata cu noua tema, voi posta si noul "regulament" si va voi povesti despre surprizele care va asteapta. Va spun doar atat: cei mai activi participanti si/sau cei mai apreciati vor avea parte de surprize din partea mea - lucrusoare frumoase de purtat sau decorative, oferite de un partener misterios, dar plin de imaginatie :) Daca v-am facut curiosi, va astept duminica sa cititi mai multe!







Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

10 comentarii:

  1. Pline de poezie... Ador poza cu mainile indragostitilor cu degetele impletite. Spune totul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarata iubire este ca un trandafir ,nu ne dam seama de frumusetea sa pana cand aceasta nu se pierde.Ce ar mai ramane de descoperit cand doi oameni se descopera prin in fiecare atingere ,poate doar lipsa iubirii ?

    RăspundețiȘtergere
  3. @alina:ma bucur ca iti plac!
    @sorin:da,ne dam seama de frumusetea si importanta iubirii abia cand o pierdem.Dar exista si mici exceptii:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Fotografiile sunt cu mesaj, mesaj de iubire:) Felicitari pentru ca ai reusit sa transmiti asta! Si un plus pentru prima foto, imi place cum ai compus cadrul. Spor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ultima e deosebita! Are asa un aer de mitser, iar fundalul cu indragostitii e foarte bine ales!

    RăspundețiȘtergere
  6. Colajul de fotografii e minunat. :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Preferata mea e a doua, imi place inelul cu inimioara in prim-plan, trandafirul in fundal si foarte mutl culorile!

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumos proiectul, chiar interesant. Mi-ar fi placut totusi sa citesc despre parerea autorului, cateva detalii despre cum a vazut el tema si ce simte sau ce a simtit in momentul declansarii... nu stiu, cred ca sunt necesare. Daca vad 100 de persoane aceste fotografii, toti 100 vor avea o alta parere sau aproximativ, cu mici exceptii. Nu oricine are ochiul format sa vada, sa simta, sa exprime... Este doar o idee, o parere a mea personala,
    Dpdv eseistic este buna si ajuta mult, ii imprima, il ghideaza pe privitor in lumea inchipuita de fotograf si povestea capata intelesul acela care trebuie. Gata! Nu vreau sa schimb eu lucrurile dar am simtit nevoia sa o spun. Iti doresc succes in activitate, faci lucruri frumoase demne de apreciat, de premiat. Se simte un aer sensibil de primavara.

    Concluzie sau gustul cu care plec de aici:
    Uite ca sunt oameni care apreciaza si gasesc frumosul inchipuit de real la fiecare pas chiar aici langa noi.

    Felicitari si o activitate cat mai indelungata!
    Toate bune!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Dungha - Multumesc pentru aprecieri! Autorul este liber sa comenteze si sa dea toate detaliile pe care le doreste, dupa cate vezi am dat liber la comentarii pentru ca nu vreau sa ingradesc pe nimeni. Intr-adevar, ar fi interesant de aflat perspectiva lui si sentimentele care l-au determinat sa faca aceste fotografii. Dar, vreau totusi sa las la latitudinea fotografului daca vrea sa faca aceste precizari sau nu, in definitiv fiecare are viziunea lui. Eu incerc sa le ofer pasionatilor de fotogrfaie un loc in care sa-si expuna lucrarile si sa primeasca comentarii constructive, care i-ar putea ajuta la perfectionare.

    Vad ca si tu ai un proiect similar :) si mai bine organizat decat al meu. Felicitari pentru initiativa! Am vazut ca tu esti putin mai strict decat mine, poate, pe viitor o sa mai schimb si eu lucrurile. Momentan sunt la inceput si vreau sa vad cum evolueaza.

    Oricum, multumesc pentru vizita si ma bucur ca ti-a placut "galeria virtuala" pe care incerc sa o construiesc. Te mai astept cu mare drag pe la mine si iti doresc mult succes cu proiectul tau!

    RăspundețiȘtergere
  10. Frumoasa serie, iar primele doua fotografii sunt deosebite.

    Felicitari si lumina buna!

    RăspundețiȘtergere