20 martie 2011

Ultima zi pentru "tema saptamanii"

Da, astazi este ultima zi pentru "Feminitate". Pana acum au intrat in joc: Mircea Florescu, Ammelie si Ioana Filipas. Astazi ni se alatura si Costin Comba cu urmatoarea fotografie:

Aveti timp pana la apusul soarelui sa comentati, sa revizuiti lucrarile primite, iar apoi vom face un mic rezumat si voi anunta tema pentru saptamana viitoare.

5 comentarii:

  1. Fotografia de astazi este excelenta! Cele cu flori, de ieri, deasemenea!
    Nu pot sa spun care tema a fotografiilor îmi place mai mult!
    si nici nu cred ca ar fi bine sa apara tot timpul acelasi tip de fotografi. Cred ar fi plictisitor, ori cât de buna ar fi calitatea fotografiilor. Este doar parerea mea, nu sunt o profi în domeniu, scuze daca gresesc!
    O duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Carmen - Am facut acets blog tocmai pentru a-si da cu parerea oricine :) Asa ca opiniile tale sunt binevenite, oricare ar fi ele. Eu consider ca un fotograf trebuie sa caute mereu ceva inedit, nu sa ramana la aceleasi cadre sau la acelasi stil de fotografie. Cel putin, eu una ma plictisesc repede, nuas putea sa fotografiez numai flori sau numai cladiri, de exemplu. Bineinteles ca exista si fotografi care se axeaza pe o singura tema, dar pana iti gasesti "pasiunea" trebuie sa incerci de toate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am plănuit să particip,dar m-am complicat cu timpul.Sper să-mi iasă săptămâna viitoare/tema următoare.Actuala temă mi-a plăcut și mi-au plăcut și lucrările.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Se-cret - Nu-i nimic, timpul nu este pierdut, vor exista multe teme, la alegere pentru toata lumea :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Bianca - Merci de vizita! De astazi te regasesti la mine in roll!

    RăspundețiȘtergere