1 aprilie 2011

Invitatie la expozitie

Dragii mei cititori, va invit sa vizitati expozitia la care particip si eu cu cateva lucrari! Expozitia este deschisa pana pe 18 aprilie, la Centrul Cultural "Eugen Ionescu" din Slatina. Va astept cu mare drag, iar pentru mai multe detalii cititi afisul de mai jos. Multumesc anticipat celor care isi rup putin din timpul lor pentru a vedea lucrarile unor fotografi talentati!



10 comentarii:

  1. Felicitari! Din pacate nu cred ca drumurile ma vor purta prin Slatina. Insa, poate postezi si pe aici ceva imagini de la expozitie :) Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce pacat ca nu pot fi prezenta! Irina, felicitari! Astept sa-mi povestesti despre marele tau succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mult succes si asteptam imagini !

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc tuturor pentru sustinere, imi imaginam ca sunt multi care nu vor ajunge la Slatina, dar poate se gaseste totusi cineva :)
    Imediat ce voi intra in posesia formatului digital al expozitiei voi posta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesant, felicitari si mult succes cu expozitia!

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari celor care se ocupa de promovarea culturii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Fain! Felicitari! Sa pui poze de la expozitie, despre ziua expozitiei...ca-s numai 285 km intre noi. Dar mi-ar fi placut.

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc tuturor, ma bucur ca inca mai sunt oameni interesati de arta si frumos! Asa cum am spus si mai sus, imediat ce voi avea expozitia in format digital voi veni cu noutati.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu le-am vazut ieri, si ce-i drept, ale tale sunt cele mai reusite din punctul meu de vedere. Si desi am ajuns acolo din greseala in plimbarea mea prin oras, am gasit cateva fotografi excelente.

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc Dragos pentru aprecieri! Ma bucur ca a reusit cineva sa ajunga si sa vada expozitia, pentru ca, din cand in cand, mai trebuie sa ii oferim si sufletului placeri :)
    Te mai astept la mine pe blog!

    RăspundețiȘtergere