29 aprilie 2011

Wedding time

   Nu, nu este vorba de nunta regala :) cu toate ca s-a nimerit. Imi propusesem sa postez astazi fotografiile care insoteau poza cu pantofii, publicata in urma cu doua saptamani, fara sa imi dau seama ca astazi are loc si o nunta regala. Eu ma tin de plan, asa ca postez ce mi-am propus:








  
   Voi, doamnelor, ce ati alege sau ati ales pentru ziua speciala? Ceva care sa va vina bine si sa va placa sau ceva care sa fie la moda? Iar voi, domnilor, ati avut un cuvant de spus la alegerea rochiei sau nu ati vrut sa va implicati?

43 de comentarii:

  1. Foarte frumoasa rochia!
    Eu am avut o rochie visiniu inchis cu dantela, culoarea eu am ales-o modelul impreuna cu sotul si soacra! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca domnii nu prea au niciun cuvant de spus in alegerea rochiei. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pozele cu pantofii pe gard îs superbe. Mai ales prima! Foarte faină serie.

    Eu nu-ți răspund la întrebări :) mai am mult până atunci.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca si prima oara cand am intrat pe blogul tau am exclamat: cata delicatete! Iata ca imi vine sa exclam din nou...

    Ai dat un chip nou si proaspat unui subiect atat de clasic precum rochia de mireasa, care apropo, e foarte frumoasa.

    Daca ar fi sa-ti raspund la intrebare, atunci as spune ca mi-ar placea sa fie acea rochie pe care n-o voi avea niciodata, deci imi pot dori orice...

    RăspundețiȘtergere
  5. Presupun ca ne vei arata si mireasa intr-o postare viitoare. Imi plac pozele in care,foarte fain, ai focusat pe rand pe rochie si pe buchet.

    RăspundețiȘtergere
  6. Superbă!
    Care să-mi vină şi să-mi placă!:P

    RăspundețiȘtergere
  7. Bună seara Irina !
    Pentru Cristi , de multe ori nici în alegerea costumului de mire nu avem un cuvânt de spus . Noi doar le admirăm şi le copleşim cu aprecieri pe mândrele mirese . POI...!!

    RăspundețiȘtergere
  8. un singur cuvant am de zis la pozele astea: WOW!!! SUPERBE!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pozele sunt superbe. :)
    Ce am ales? Pff...la mine a fost un haos. Nu am lasat pe nimeni sa se bage. Aveam ceva in cap si tineam mortis sa indeplinesc acest vis. Mi-am cautat o rochie de calitate, (materialul se vede cand e calitativ sau o simpla perdea luata din piata) si destul de simpla pentru ca aveam de gand sa aduc niste modificari. In fine, am gasit ceea ce vroiam ( o rochie cu corset lung, culoarea sampaniei, simpla si cu partea de sus exact cum aveau ducesele pe vremuri - corsetul foarte foarte plat, fara cupe, iar sanii sunt ridicati - stii la ce ma refer? ) Ok, am schimbat snurul din spate cu unul rosu si am schimbat florile corsetului, initial crem, cu unele rosii. O zapaceala. :)) Mirele a avut bretele si palarie. Asa am vrut noi.
    Deci, rochia sa fie si comoda dar sa fie si modelul dorit. Cam pretentioasa sunt... si nu mi-a iesit. Rochia a fost cam incomoda :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Magnificent series full of sensitivity. I love the transparency and fairness of tone. Greetings

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce frumos ai expus rochia si pantofiorii miresei !
    Eu am avut o rochie alba din dantela de matase, stil princesse, inchisa pana la baza gatului, iar la marginea manecilor si la poale a fost decupata dupa linia florilor din dantela. Sotul meu habar nu a avut cum va fi , asa se si spune ca trebuie sa fie, sa i se taie rasuflarea cand apare mireasa imbracata cu rochia aceea unica intr-o viata...

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte dragut photo-shooting-ul, da un aer proaspat si relaxant unui eveniment care, din pacate, pentru multi numai relaxant nu e. :)
    De ales, cand va veni ziua aceea speciala, noi vom alege impreuna. Le promit asta mai ales domnilor de mai sus care se plang ca nu au niciun cuvant de spus. Eu una am incredere in gusturile iubitului meu (pentru ca seamana cu ale mele :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Pai noi avem ceva de spus la alegerea rochiei? Eventual putem sa ne dam cu parerea cati bani trebuie cheltuiti pe rochie...desi..nu ne asculta nimeni :)))

    RăspundețiȘtergere
  14. @Alicee - M-ai facut curioasa, sincera sa fiu :) Cred ca a aratat tare interesant, combinatia de culori este una castigatoare, dupa parerea mea. Ma bucur sa aud ca a participat si sotul la cumpararea rochiei. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  15. @Cristi - De ce crezi tu asta? Daca viitoarea ta sotie isi alege o rochie care tie nu-ti place de nicio culoare? Ce faci atunci? VIn cu o alta intrebare: daca ai avea ocazia, ai participa la cumpararea rochiei? Ti-ar face placere?

    RăspundețiȘtergere
  16. @Ioana - Multumesc. Si ce daca mai este mult? Cu totii putem visa nu-i asa? Presupun ca ai o vaga idee despre ce ti-ai dori :)

    RăspundețiȘtergere
  17. @Sun - Multumesc! Este adevarat, putem avea tot ce vrem si ce nu vrem. Eu personal, cand am avut nunta (rochia din imagine nu este a mea, ca sa nu bag pe nimeni in ceata), am vrut un anumit tip de rochie. Pur si simplu mi se pusese pata pe ea. In magazin nu o aveau si am inceput sa probez multe alte rochii. Am si uitat de cea pe care mi-o doream la inceput si m-am ales cu una si mai frumoasa :))

    RăspundețiȘtergere
  18. @Alina - In rpimul rand, bine ai venit si te mai astept pe la mine! Multumesc pentru aprecieri, dar, din pacate, nu pot sa va arat mireasa, cu toate ca imi doresc acest lucru. Nu am consimtamantul ei, asa ca am ales sa va arat numai fragmente :)

    RăspundețiȘtergere
  19. @Bianca - Imi place cum gandesti. Bravo! cred ca in noapte anuntii trebuie sa te simti foarte bine, nu sa fii "la moda".

    RăspundețiȘtergere
  20. @SoriN - Vaaai, ce rau esti :)) Al meu sot si-a ales singur costumele, doar nu era sa-l oblig eu sa-si ia ceva care nu ii statea bine sau nu-i placea. Si la rochie si-a dat cu parerea, cu toate ca a fost mai rezervat, ce-i drept, dar eu am pus mare pret pe gusturile lui. Nu as fi putut sa aleg ceva care lui nu i-ar fi placut sub nicio forma.

    RăspundețiȘtergere
  21. @Miss Soare - Multumesc! Nu mi-ai povestit cum iti imaginezi tu rochia ta de mireasa?!

    RăspundețiȘtergere
  22. @Lillee - Foarte frumos din ce povestesti. Ti-ai dorit ceva si ai obtinut. Felicitari! Stiu la ce gen de rochie te referi si mie imi plac foarte mult. Consider ca ai avut curaj si ai indraznit, numai asa poti castiga. Majoritatea mireselor se multumesc cu ce gasesc in magazin, chiar daca rochiile nu le satisfac pe deplin si nu se gandesc sa faca modificari. Cat despre sot - nu pot decat sa va felicit din nou, o ideea interesanta. Cred ca ati aratat de milioane!

    RăspundețiȘtergere
  23. @Leovi - Thank you!! It was such a lovely light when I shot the photos with the dress...

    RăspundețiȘtergere
  24. @Zina - Multumesc! Cred ca a fost o rochie de vis, daca a fost cu dantela. Dantela este atat de romantica!

    RăspundețiȘtergere
  25. @Ammelie - Multumesc pentru aprecieri! Sa stii ca la noi exista tendinta de a "stresa" mirii in ziua nuntii. Avem prea multe obiceiuri si toata lumea vrea cate ceva intr-o asemenea "zi speciala", dar oamenii nu se gandesc ca, de fapt, evenimentul este al mirilor, nu al invitatilor. Ma bucur sa aud ca te bazezi pe gusturile partenerului tau. Asa este frumos!

    RăspundețiȘtergere
  26. Irinaaaa:)) sunt tot aceeasi Alina (puzzled) doar ca am schimbat poza la profil. In schimb iti multumesc pentru intampinare, eu am avut parte de ea de doua ori :p Avand in vedere ora inaintata si oboseala de vineri, pot spune ca nici nu am vazut :) Weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
  27. @Escu - Cred ca la partea cu banii nu o sa ascultam niciodata, pentru ca este tare greu :)). Dar la partea de opinii despre cum arata rochia pe viitoarea mireasa, cred ca este importanta parerea voastra!

    RăspundețiȘtergere
  28. @Alina - :)) M-ai indus in "horoare".... Greseala mea ca nu am verificat inainte! Eu te primesc cu bratele deschise de cate ori vrei tu. Bine ai venit si pentru a treia oara! :)

    RăspundețiȘtergere
  29. Superbe poze! Foarte frumos gardul.. cred ca in alegerea lui au barbatii un cuvant de spus :)

    RăspundețiȘtergere
  30. @Colonelul - :)) Eu stiu, ce sa zic, s-ar putea ca nici acolo, ca poate nu se potriveste "design-ul", vorba aia... Poate fi complicat sa alegi si un gard :))

    RăspundețiȘtergere
  31. Este mult de atunci( sunt, deja , bunică)- rochița o păstrez, este din tul, cu mărgele, aplicate manual. Am fost tare mândră de eleganța ținutei mele!
    Pantofii- cocheți, dar și practici.
    Îți spun un secret- cununia civilă a fost în februarie, nunta propriu-zisă - cununia religioasă - a fost în 15 august, de Sfânta Măria, eram pe cale de a fi mămică, așa că aveam nevoie de pantofi mai comozi .
    Cum mai fuge vremea!!1

    RăspundețiȘtergere
  32. Superbe imaginile!Ce idei frumoase de a fotografia!
    Un weekend minunat îti doresc! :*

    RăspundețiȘtergere
  33. Foarte frumoase fotografiile tale! Eu una mi-am ales deja modelul pentru rochie, important e sa-mi gasesc pe cineva care sa mi-o realizeze exact asa cum mi-o imaginez eu!
    Numai bine Irina!

    RăspundețiȘtergere
  34. nu sunt insurat, insa mi-ar palce ca mireasa mea sa poarte o asemnea rochie, iar pantofii... hmmm... arata asa de bine acolo in gard :))
    week end placut!

    RăspundețiȘtergere
  35. superba tinuta; eu am ales prima rochie pe care am probat-o :); cred ca trebuie sa alegi ceva ce iti place - si cel mai important :nu te uita la pret! :))

    RăspundețiȘtergere
  36. @Incertitudini - Ma bucur sa aud ca mai pastrezi si acum rochia. Eu consider ca pantofii trebuie sa fie comozi, indiferent de situatie, dar cu atat mai mult intr-o asemenea zi importanta. Eu am avut niste pantofi foarte comozi, nici nu i-am simtit in picioare.

    RăspundețiȘtergere
  37. @Maya - Multumesc! Weekend placut si tie!

    RăspundețiȘtergere
  38. @tu26dor - S-a nimerit sa fie si un gard :)) Nu mi-ai zis daca te-ai baga la alegerea rochiei?

    RăspundețiȘtergere
  39. @Alice - Ma bucur sa aud. Sa inteleg ca mai ai putin pana la marele eveniment?

    RăspundețiȘtergere
  40. @Sophie - Este greu sa te mai uiti la pret atunci cand iti place cu adevarat o rochie. Cred ca bugetul pentru o rochie de mireasa este cel mai flexibil :)

    RăspundețiȘtergere
  41. le-as alege pe toate! dintotdeauna am fost atrasa de rochiile pentru ocazii speciale. Poate intr-o viata anterioara, am fost la curtea vreunui rege.

    RăspundețiȘtergere
  42. @Dama fara camelii - Ooo, cred ca ar fi fost tare interesant la curtea unui rege. Imi plac rochiile acelea ample, cu corsaje, mi se par atat de feminine.

    RăspundețiȘtergere
  43. Rochia e alba sau galbena...?

    Sau au fost 2 tipuri de rochie?

    RăspundețiȘtergere