23 mai 2011

Retrospectiva

   Am ramas in urma cu "Retrospectiva" si trebuie sa o fac pentru doua teme - Urban si Contre-jour. Asadar, am numarat atent comentariile primite de participanti si iata ce a rezultat:
 - Pentru tema din saptamana 2-8 mai, Contre-jour, castigatorul este Dragos; lucrarile lui le puteti revedea aici. El merge mai departe in finala din aceasta luna, dupa ce a acumulat noua pareri pozitive din partea cititorilor.
 - Pentru tema "Urban", lupta a afost mare, si Ioana si Sophie au iesit la egalitate, cu noua comentarii fiecare. Dar, tinand cont de faptul ca la Ioana comentariile au fost impartite pentru cele doua lucrari trimise, in timp ce Sophie a reusit sa adune noua comentarii pentru o singura lucrare, din cele doua, pot spune ca Sophie a castigat aceasta runda si merge mai departe in finala lunii mai. Lucrariel le puteti revedea aici.


   Stateam intr-o seara cu privirea pierduta in zare printre florile din gradina, moment in care am observat umbrele jucause ale frunzelor si cladirilor, reflectate de lumina lunii si lumina becurilor aprinse. Atunci mi-a venit ideea - tema pentru aceasta saptamana sa fie "Forme". Orice fel de forme vreti voi - mai drepte, mai strambe, mai colorate sau doar umbre, mai clare sau difuze, este alegerea voastra. Astept lucrarile pana vineri, 27 mai.

4 comentarii: