28 mai 2011

Tema saptamanii 3

   Repejor, repejor postez si fotografiile de astazi pentru tema din aceasta saptamana, nu de alta dar mai este un pic si se termina ziua. Am absentat motivat, daca pot spune asa, pentru ca m-am plimbat toata ziua cu rolele. De mult vroiam sa fac asta si iata ca am facut-o :) Maine voi absenta din nou pana pe seara, tot motivat, dar de data asta pentru fotografie. Dar destul despre mine, sa va vorbesc despre participantii de astazi - Anutza, OFZ si Lillee.

    Anutza a trimis doua fotografii alb-negru, nu stiu daca le-a trimis asa pentru ca stia ca imi place alb-negru sau doar s-a nimerit.



 OFZ a ales sa trimita doua forme galbene :) Aici o sa intervin putin, stiu ca nu este frumos, dar voi interveni oricum. Am postat si a doua poza, cu toate ca nu consider ca se incadreaza in tema, aici astept sa ma contraziceti daca nu am dreptate. Si doi la mana, o sa ii rog pe aceasta cale pe toti cei care participa sa trimits fotografii cat se poate de clare, doar daca nu este vorba de o lucrare abstracta sau prin neclaritate s-a dorit realizarea unui anumit efect. OFZ, parerea mea este ca cea de-a doua fotografie nu are de ce sa fie neclara, nu vreau sa intelegi acest comentariu ca pe ceva rau, vreu sa-l privesti ca pe o critica constructiva, de care sa tii cont in viitor.
Alegeri
  Aceasta fotografie este in afara concursului

   Nu in ultimul rand ajung la Lillee, care mi-a trimis fotografii realizate de Micul artist. Pot spune ca mi-a fost greu sa aleg, pentru ca am primit mai mult de doua fotogarfii si a ramas la latitudinea mea sa postez ce consider mai potrivit. Lillee, pe aceasta cale il provoc pe fratele tau sa participe in fiecare saptamana, pentru ca are ce arata :)



Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

14 comentarii:

  1. Bine, acuma eu nu mai știu dacă în regulamentul tău era precizat că fotografiile nu au voie să fie făcute cu telefonul mobil sau alte minuni de genul ăsta. Fotografia în sine e ok, e bună ca și compoziție, dar într-adevăr, calitatea e foarte slabă. Pe de altă parte, prima fotografie a lui OFZ chiar îmi place.

    Cea de-a doua a Anutzei îmi place cel mai mult din setul ăsta, și cred că e și foarte potrivită pentru tema asta. E un amalgam de forme, și cu toate astea e foarte clar totul, sunt foarte bine delimitate elementele din fotografie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-au placut prima poza a lui Micul artisit si cea a lui OFZ. Aleg pana la urma lumina si formele galbene ale lui OFZ

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim Irina, am vorbit cu micul artist si a promis ca va participa saptamanal. :) Sa vedem cat de parolist este.
    El isi face probleme tocmai din cauza faptului ca este incepator si ca nu beneficiaza de un aparat foto potrivit.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Ioana - Nu am mentionat in regulament cu ce ar trebui facute fotografiile, pentru ca multi nu au posibilitatea sa achizitioneze un aparat foarte performant sau poate ca unii sunt la inceput de drum si folosesc "sapunierele". Nu ma deranjeaza fotografiile facute cu telefonul (acum sincera sa fiu, tehnologia a ajuns atat de departe incat, daca ai talent, poti realiza o fotografie exceptionala si cu telefonul) si nici cu sapunierele. Ideea este sa fie corect realizate si sa se incadreze in tema. Eu am motivat de ce am scos fotografia lui OFZ din concurs si am preferat sa o postez pentru a explica ce s-a gresit la realizarea ei. Multi dintre voi ma roaga sa aleg eu sau sa vad daca se incadreaza la tema sau daca sunt bune, iar daca nu sunt sa nu le postez. Cred totusi ca mai castigati am fi daca am si comenta ce s-a gresit la anumite fotografii, numai asa putem trece la un alt nivel.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Lillee - Uite eu il incurajez :) Mi-a placut ce am vazut, plus ca toti am fost la un moment dat la inceput de drum si nu am avut aparate "performante". Nu este nimic rusinos in asta, totul este sa iti doresti sa progresezi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie imi place prima poza a Anutei si prima lui OFZ.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt perfect de acord cu ce spui, Irina, dar ai observat și tu că lumea nu e de fiecare dată foarte deschisă la critici. Mulți sunt super încântați când îi lauzi, dar dacă le spui că ceva, undeva, nu au făcut bine, se enervează.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cel mai mult imi place a 2 a fotografie trimisa de Lillee, cu toate ca e greu sa aleg pt. ca si celelalte poze sunt reusite.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumiri lui Cristi, micul artist apreciaza! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi plac fotografiile fratiorului lui Lillee...e foarte talentat...Numai bine Irina!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu e nici un bai :) Oricum am tras un pic de par tema pentru ca formele florilor sunt foarte neobisnuite. Imi pare rau pentru a doua fotografie, nu e facuta cu telefonul, nici cu un aparat foarte performant insa. Din dorinta de-a intra in sufletul florii am mai lasat din calitate. Perseverez!

    RăspundețiȘtergere
  12. Prima fotografie a Anutzei mi se pare foarte buna. Se potriveste temei si executia este foarte frumoasa.
    Micul artist are 2 fotografii foarte interesante, as prefera-o pe prima pt claritate.
    OFZ - Prima foto e interesanta, intr-adevar putin fortata incadrarea in tema, dar imi place foto. Felicitari si pt atitudine. :)

    RăspundețiȘtergere