20 mai 2011

Tema saptamanii 4

   Tema o stiti - "Urban" - insa nu stiti si care sunt ultimele fotografii participante la aceasta tema. Ele vin de la Mihaela, Sun si Acuarele. Dar sa o luam pe rand, pentru ca toata lumea sa inteleaga despre ce este vorba.
   Mihaela a optat pentru doua lucrari urbane, care, dupa parerea mea, denota singuratatea de care avem parte atunci cand traim in marile metropole:



   Sun a optat si ea tot pentru doua lucrari, una care merge foarte bine si cu stirile din ultima vreme :) :
Stapanii parcarii

 Privind prin gardul inalt

   Nu in ultimul rand, va prezint lucrarile trimise de Acuarele, care este nou venita la rubrica mea (aici trebuie sa mentionez ca de la Acuarele am primit trei fotografii, in loc de 2, asa ca am ales eu ce mi s-a parut mai reprezentativ pentru tema):


Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

11 comentarii:

  1. Cele 2 fotografii ale lui Claudia mi se par cele mai reusite si reprezentative pt. tema ta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci Cristi, dar impreuna creeaza... urbanul. De mult voiam sa jonglez cu temele Irinei si cand am citit titlul, mi-au si venit in minte ce fotografii sa trimit...

    Merci Irina pentru publicare, sper sa fiu inspirata si la alte teme. Un sfarsit de saptamana frumos si cat mai departe de urban, daca se poate!

    RăspundețiȘtergere
  3. zic si eu Claudia desi si Acuarel imi place. Se poate amandoua, nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Prima poza a lui Sun si a doua a acuarelei sunt deosebite
    Weekend frumos fetelor

    RăspundețiȘtergere
  5. Caludia Sun, foarte frumos! Compozitie echilibrata si "culori" reprezentative. Toate bune!

    RăspundețiȘtergere
  6. Afacere de familie?adica pasiune... sper sa nu confund dar mai e un fotograf in blogosfera cu numele de comba!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Pato, bine ai venit! Da, asa este, nu confuzi, este o pasiune de familie. Celalat fotograf cu numele Comba este sotul meu. Numai bine si te mai astept pe la mine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Hello Dear:

    Very nice pictures of the city.

    Kind regards,
    Mike Hopkins
    Karlstad, Sweden

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma gandeam eu! o sa mai revin... v-ati cautat mult pana v-ati gasit? Adica nu o supun in nume de rau dar sincer eu n-as vrea sa ma casatoresc cu o colega de servici! as prefera sa activeze in alt domeniu, bine asta cred acum dar cand te loveste dragostea nu mai zici nici pass

    RăspundețiȘtergere
  10. :) Pai nu suntem colegi, nici macar nu facem acelasi lucru, cu toate ca domeniul este acelasi. Fotografia este doar un hobby comun pe care il avem.

    RăspundețiȘtergere