30 mai 2011

Tema saptamanii 4

   Cu o mica intarziere postez si ultimele lucrari pe care le-am primit pentru tema "Forme" si anunt si noua tema - "Copilarie".
   Ammelie mi-a trimis patru fotografii, dar din punctul meu de vedere doua sunt castigatoare:
Autumn light
 Little white shapes

   Se-cret si-a facut din nou putin timp pentru a trimite fotografii la tema si ne incanta cu niste forme interesante:



Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

19 comentarii:

  1. A doua fotografie a lui Ammelie mi se pare cea mai reusita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi plac toate dar mai mult adoua imagine.

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte interesante fotografii...
    imi place prima de la se-cret...ma duce cu gandul la un blazon...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Aleg si eu Se-cret, pentru a doua poza.

    RăspundețiȘtergere
  5. imi place cum s-a jucat secret in a 2a fotografie

    RăspundețiȘtergere
  6. Prima a Ameliei, ador toamna...

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumoase toate insa as opta pentru cele ale lui se-cret. A doua este tare interesanta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie prima imi place in mod deosebit, desi toate au o poveste a lor si sunt frumoase. Dar, ca si Shayna, pot spune ca ador toamna linistita :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi plac fotografiile lui Amelie. Mi-ar fi placut ca in prima sa surprinda toate umbrele mai intense, dar probabil asa a fost lumina. Aleg insa a doua poza a ai, Little white shapes.

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi plac 2 fotografii, a doua a lui Se-cret si a doua a lui Ammelie

    RăspundețiȘtergere
  11. Salut tuturor!
    Ammelie, daca nu este cu suparare, cum a fost realizata cea de-a doua fotografie? Am ramas putin surpinsa de ea...

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi plac fotografiile, dar cel mai mult îmi place ideea in sine . Stiai că laşi impresia unui om deosebit? Blogul tău este altfel decât celelalte. Pari intr-o continuă căutare a perfectiunii, intr-o continuă goană după oameni speciali dorind instinctiv o lume mai frumoasă. Spune atât de mult blogul tău!Am privit buchetul alb ce-ti infrumuseteaza blogul si ti-am văzut sufletul strălucind printre petalele trandafirilor de culoarea purităţii ce-ţi trădează caracterul . Aş putea vorbi despre tine ca si cum te-as cunoaste de o viată. Când ti-am descoperit blogul am tresărit ca atunci când te bucuri de o descoperire. Sunt prea bunicută ca să mă joc cu cuvintele, dar aici este alb necuprins, vis alb, dans alb şi asemeni lui, albe sentimentele ce coboară din inima ta . La fel de alb pare tot ce atingi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ana, fotografia, este desigur, editata. :) E transformata in black-and-white cu orice editor de imagine, eu am folosit photoscape.

    RăspundețiȘtergere
  14. @Aurora - In primul rand iti multumesc pentru vizita si te felicit pentru cartea scrisa. In al doilea rand iti multumesc pentru cuvintele frumoase si magice cu care m-ai incantat si pot spune ca ai reusit sa ma citesti in mare parte. Faptul ca tind mereu spre perfectiune este atat o calitate, cat si un defect, pentru ca nu toata lumea isi doreste acest lucru si putini sunt cei care inteleg. Nimeni nu este "prea bunicuta" sau prea "copil" pentru a se juca cu cuvintele. Cuvintele sunt forma noastra de a ne exprima, alaturi de imagini, asa ca toata lumea are voie sa jongleze cu ele, inca de la primele silabe pe care le invatam si pana la ultimele dorinte soptite pe patul de moarte. Te mai astept pe la mine!

    RăspundețiȘtergere
  15. Mi-a placut Automn Light, frumoasa acea vita de vie vazuta ca umbra. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere