14 iunie 2011

Tema saptamanii 3

   Dupa cum ati observat, am absentat 2 zile de pe blog, dar pot spune ca a fost motivat, pentru ca am absentat tot in scop fotografic :) Daca nu am reusit sa postez duminica seara sau ieri dimineata noua tema, m-am gandit sa facem o mica pauza saptamana asta. Nu voi propune nicio tema, in schimb mi-ar placea sa veniti voi cu propuneri. Ce teme v-ar placea sa abordati si sa vedeti aici pe blog? Abia astept sa vad ce idei aveti! Nu promit nimic, dar cea ma ingenioasa idee (dar care poate fi realizata, o sa cer dovezi) ar putea fi premiata. Asa ca spor la idei!!

   In alta ordine de idei, mai am de postat cateva lucrari pentru tema "Solitudine" . Astazi va prezint fotografiile primite de la Alina, Micul Artist (via Lillee) si Cella.
   Alina mi-a marturisit sincer ca rubrica mea o pune la grea incercare pentru ca trebuie sa iasa sa caute mereu subiecte bune de fotografiat. Alina, asta este si ideea, sa iesim mereu la vanatoare de fotografii :)



   Micul Artist supune rudele la grele incercari, mai ales ca are o jucarie noua de care cred ca se bucura din plin, acum ca a venit vara si este vacanta. Zic si eu :)



   Cella participa pentru prima data la rubrica mea, dar eu cred ca este un concurent demn de luat in seama:


Aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

17 comentarii:

  1. A doua fotografie a Micului Artist e cea mai reusita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Irina, da, de acord. Asta e si ideea, sa incerci mereu sa cauti ceva nou, de aceea si rubrica ta e super pentru ca ne pui imaginatia la incercare, mai ales atunci cand ajungem la fundul 'sacului' cu fotografii. Din fotografiile de acum imi place a doua a Micului Artist, cu mentiunea ca ar fi fost mult mai bine daca subiectul ar fi fost ceva mai luminat. Un bravo si pentru Cella, ideea e buna iar ca sfat as spune asa: atentie la incadrare. Draga Cella te rog sa o iei constructiv: ar fi fost mai bine daca ti-ar fi incaput in fotografie scaunul complet, cu tot cu picioare si daca ai fi folosit un crop ca sa scapi de tocul usii din partea dreapta. O zi buna va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hehe, vad ca micul artist are succes. Modelul trebuie apreciat, nu munca micului artist :)) Glumesc. Toate forografiile imi plac, asa din ochii unei amatoare. O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din seria asta, prima fotografie a Alinei îmi place cel mai mult.

    Dacă veni vorba de subiecte...hm...eu nu am idei tare multe. Plus că aș fi tentată să propun teme pe care am fotografii, dar nu cred că ar fi prea corect.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie imi place prima a Alinei, pentru idee, la partea de calitate mai incape :) pozele Micului Artist trebuie sa fie bune dar eu nu le vad fiindca sunt prea intunecate (probabil si din cauza monitorului ) iar fotografia lui Cella e foarte buna ideea dar cu incadrarea e problema eu as fi luat doar peretele si scaunul intr-o parte a pozei sau pe mijloc :)

    Cat despre tema, aceeasi problema ca si Ioana, ma tenteaza sa zic ceea ce am poze deja, dar chiar si asa, zic: geometrie :)

    RăspundețiȘtergere
  6. lipsa ta a fost benefica se pare. frumoase imagini

    RăspundețiȘtergere
  7. Alina - imi place prima foto, e o idee pe care n-am mai vazut-o, iar culorile merg foarte bine.

    Micul Artist - cred ca a fost o sesiune foto interesanta :) Imi place a doua, pentru ca e mai clara. Poate ar fi mers un alb-negru?

    Cella - interesant, dar incadrarea chiar strica poza.

    Irina - ma gandesc si eu la niste teme interesante si revin.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt foarte frumoase:D Fotografi priceputi :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte frumoase fotografiile! Si tema e interesanta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Propun eu o temă: INOCENTA. Dacă a mai fost, ignor-o!!
    In fugă am trecut să te salut. Se pare ca maine imi voi aduce calculatorul de la "deparazitat" . De ceva timp folosesc numai pe cele ale amicilor, pe care intru pentru câteva minute , atât cât să văd ce se mai întâmplă prin blogosferă.

    RăspundețiȘtergere
  11. interesante...mereu interesante fotografiile postate aici la tine...de data asta Cella este preferata mea...am senzatia ca de abia s-a ridicat cineva de pe scaun...foarte reusita fotografie...

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi place mult a doua a Alinei, chiar daca e alb-negru cred ca a surprins bine trairile micutului.

    RăspundețiȘtergere
  13. Propun si eu o tema mai... altfel. O tema gotica. Ce zici, Irina? :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte expresive fotografiile din propunerile de mai sus... Nu-mi trezesc optimismul, dar imi pun intrebari legate de adevaratele asteptari. Asa urata si veche arata singuratatea??!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce ziceti de high-key sau low-key?
    Ca tema, desigur :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumesc tuturor celor care au facut propuneri pentru teme. Le-am notat pe toate si voi tine cont de ele!

    RăspundețiȘtergere
  17. vă îmbrăţişez pe TOŢI:)
    eu n-am 'participat', am făcut doar o probă de expediţie mail pt. minunata de Irina
    aceea este o fotografie probă dintr-o întîmplare recentă, a mea, cu un incendiu

    RăspundețiȘtergere