2 iunie 2011

Tema saptamanii

   Pentru ca ieri a fost Ziua Copilului si cum multi dintre noi mai poarta inca in suflet aminitirile frumoase ale copilariei, am decis ca in aceasta saptamana sa va propun sa imortalizati lumea minunata a copiilor. Raspunsurile voastre au fost prompte, asa ca eu pot incepe treaba.
   Alice-Georgiana a trimis doua poze cu elevii cu care ea lucreaza zilnic pentru a ajuta copiii cu probleme financiare si familiale. Ce poate fi mai frumos de atat?



   Alm traieste in fiecare zi in lumea copiilor, prin intermediul Pruncului si Pruncitei, ceea ce nu poate insemna decat un singur lucru - multe fotografii cu si despre copilarie:



 Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

17 comentarii:

  1. Aici e foarte greu sa aleg. Toate fotografiile sunt frumoase si imi plac in egala masura. Sa fim copii macar cate o zi! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. MeetTheSun, abia acum am analizat-o din aceasta perspectiva . Cand te gandesti , ca de bucuria jocului nici nu-i pasa ca apa ii consuma de fapt bomboana pe bat . :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Prima fotografie trimisa de Alm... m-au topit manutele acele impreunate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumosa tema!Si pe mine m-au impresionat mînutele împreunata.O imagine superba!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nimic nu poate fi mai frumos decat un copil,iar unde sunt mai multi,devine o bucurie imensa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua,

    Doriti sa faceti link exchange cu http://muzicadinbanat.blogspot.com/ ?

    Astept un cometariu la oricare articol cu titlul pe care doriti sa-l trec in cazul in care acceptati, eu as dorii sa fiu trecut cu urmatorul titlu: Asculta Muzica Noua
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sărut mâna Irina !
    Toate pozele sunt de apreciat , dacă primele două exprimă cpoiii preocupati care deja iau viaţa în serios , urmâtoarele doua exprimă inocenţa şi sunt foarte expresive dealtfel . În prima a Monicăi pruncita exprimă nehotărâre iar cea de-a doua indiferenţă ...şi o face atât de bine !!

    RăspundețiȘtergere
  8. Știi,Alm,de ce este așa?
    Pentru că înțelepciunea copiilor este ...joaca!

    RăspundețiȘtergere
  9. Greu sa ma hotarasc, foarte frumoase fotografiile. Imi plac a doua a lui Alice si prima a lui Alm

    RăspundețiȘtergere
  10. Salutare tuturor si multumesc pentru comentarii! Am vazut ca ati remarcat manutele impreunate, stiam eu ca vor face senzatie :)) Mie mi-a fost greu sa aleg, pentru ca Alm mi-a trimis mai mult de 2 poze si sunt convinsa ca are computerul plin cu amintiri frumoase. Totusi cele doua pe care le-am postat mi s-au parut cele mai reprezentative.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place prima poza a lui Alm, fetita e atat de preocupata de fluture; ingenioasa ideea cu portocala, felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  12. te-am adaugat si eu in BLOGROLL o zi buna in continoare

    RăspundețiȘtergere
  13. Prima fotografie a lui Alm e delicioasa si induiosatoare, Intr-adevar, manutele impreunate si expresia fetitei te fac sa spui 'awwwww'... :))

    De la Alice-Georgiana imi place a doua foto: multi copii la un loc, fiecare cu preocuparile lui, dezordine, joaca - recunosc universul copilariei! :)

    RăspundețiȘtergere