26 martie 2011

Tema saptamanii 3

Mai sunt 2 zile si se termina si aceasta tema a saptamanii! Mircea s-a grabit si el sa-mi trimita lucrarile sale si mi-a spus ca este nerabdator sa vada ce o sa mai scornesc pentru saptamana viitoare. Din pacate Mircea, totul e strict secret pana duminica seara! :)) Pana atunci, va las sa comentati noile fotografii, care au fost facute in Grecia.


Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

5 comentarii:

  1. imi place foarte mult prima poza...

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima poza e o poezie; a doua si a treia spun povestea unor maini de aur... Ultimele doua pun in valoare bijuteriile traditiilor folclorice si crestine. Foarte frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  3. Irina, de ce olaritul pare atat de simplu si atat de misterios totodata ? Prima fotografie imi place extraordinar de mult.
    Off topic: Te rog sa vii sa ma vezi la noua casa a blogului "Noua abordare a lecturii", pe http://9abordare.blogspot.com/ Explicatiile sunt acolo !

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu ce sa zic cu olaritul, are ceva misterios intr-adevar si, din pacate, cred ca este din ce in ce mai putin intalnit.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Zinna - Am trecut, multumesc! :) Nu cred ca esti plimbareata, doar alegi ce e mai potrivit pentru tine :P

    RăspundețiȘtergere