25 martie 2011

Tema saptamanii

Iata ca cititorii mei devin din ce in ce mai activi. In aceasta saptamana, Anda a poposit si ea la rubricuta mea si mi-a trimis doua fotografii frumoase, facute in 2010 la targul de ceramica "Cocosul de Hurez". Va invit sa va dati cu parerea si, daca nu ati trimis pana acum lucrari cu tema "Traditii si obiceiuri", va aduc aminte ca mai puteti face acest lucru pana luni dimineata.



Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor mentionati. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

5 comentarii:

  1. Ceramica pictata de la noi este spectaculoasa! De cate ori iti iese in cale se cere apreciata si fotografiata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi aduc aminte de copilarie,de Muzeul Satului,de cat de bine este in natura si de cum unele lucruri merita cu adevarat atentia noastra.Arta,obiceiurile,porturile,graiurile sunt mosteniri cu valoare pura si care nasc in noi sentimente de dor,nostalgie,bucurie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ceramica este ceva ce pe mine ma fascineaza. Apreciez dedicatia si rabdarea oamenilor care creeaza asemenea lucruri frumoase! Plus ca ne putem mandri cu atatea motive, fiecare zona isi are specificul ei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase farfuriutele; prima foto imi place mai ales datorita contrastului dintre gri si albastrul acela intens.

    Irina, eu cred ca o sa ratez tema de saptamana asta... :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Ammelie, ne-a mai trimis si Alina niste farfuriute, le gasesti postate deja. Cat despre absenta... ma gandesc sa o contorizez in catalogul cu note :)) Glumeam, evident, nu-i nicio problema daca ratezi, te astept cu mare drag saptamana viitoare.

    RăspundețiȘtergere