22 iulie 2009

Chirila si curvele

Se pare ca Tudor Chirila nu mai stie ce sa mai faca pentru a atrage timp de cateva secunde privirile spre el. Dupa ce a plecat din "Vama Veche" cu scandal, iar cei care au lucrat cu el de-a lungul timpului au declarat ca nu este tocmai persoana despre care sa ai amintiri frumoase, acum pune din nou paie pe foc. Este vorba despre declaratiile facute privind versurile din noul single "Vama", "Sambata seara e plin de fete". Chirila a zis asa: "Nu mai deosebesti curvele de restul fetelor". Toata povestea o puteti citi aici. Sincer cred ca face asta numai pentru a-si promova cantecele si trupa, pentru ca nu mai are acelasi succes de pana acum. In showbiz nu conteaza ce fel de reclama iti faci, pozitiva sau negativa, atata timp cat functioneaza si esti vazut de public. Cam asa si cu Tudor Chirila, care, din punctul meu de vedere, a decazut foarte mult in ultimii ani. Inainte ma duceam cu placere la un concert "Vama Veche", cantam impreuna cu ei si cu prietenii, dar acum nu ma mai atrage deloc. Si nu doar mie mi s-a intamplat asta, ci si altor fani. Da, intr-adevar Romania s-a umplut de pitipoance care umbla numai dupa bani, insa oare asta este modul in care trebuie facuta curatenia? Nu cred, pentru ca o melodie nu rezolva nimic, mesajul ajunge la urechile anumitor persoane, insa nu si la persoanele vizate. Si chiar daca ar ajunge, nu cred ca le-ar impresiona cu ceva. Asa ca sa vedem ce parere aveti. Votati in sondajul alaturat in timp ce ascultati melodia.


Vama-sambata seara e plin de fete
Asculta mai multe audio Muzica

2 comentarii:

  1. o porcarie de melodie, dupa ce ca sunt obligat sa vad pitipoance peste tot acum mai trebuie sa qascult si cantece despre ele

    RăspundețiȘtergere
  2. Pacat de Hotel Cismigiu si alte piese vechi extraordinare. Daca asta o sa aud de acum incolo mai bine se lasa de muzica.

    RăspundețiȘtergere