17 aprilie 2011

De duminica

   Asa cum am spus intr-un post anterior, retrospectiva din aceasta saptamana o voi face maine, deoarece am avut fotografii si astazi, adica duminica de Florii, si am vrut ca toata lumea sa aiba o sansa egala pentru comentarii.

   Intrucat toata lumea a inceput sa se pregateasca de Pasti - gospodinele au inceput sa curete casele si sa isi cumpere ingredientele pentru bucatele alese ce le vor pune pe mese in noaptea de Inviere, magazinele au fost impodobite cu iepurasi, oua, iarba, cosulete, etc., oamenii au inceput sa dea iama in magazine si sa isi umple cosurile, Iepurasul s-a pregatit cu daruri pentru cei mici, ba chiar si Soarele si-a facut aparitia de Florii, deci va fi prezent si duminica viitoare - m-am gandit ca "Tema saptamanii" sa reflecte si ea spiritul sarbatorilor. Asadar, voi propune pentru saptamana 18-24 aprilie urmatoarea tema: "Pregatiri pentru sarbatorile Pascale". Luati aparatul si la treaba! Poate, cine stie, unul dintre voi il prinde si pe Iepuras la treaba! :)


   Daca nu ati observat, in coltul din dreapta sus al blogului meu a mai aparut un partener. Este vorba de Iza si Andreea, doua fete talentate care se joaca foarte frumos cu sticla de Murano si creeaza obiecte unicat minunate. Ele au decis sa ofere premii interesante iubitorilor de fotografie si frumos, adica cititorilor mei minunati care participa la "Tema saptamanii". Va invit sa le vizitati magazinul si sa comandati cu incredere, si nu uitati si de "Lumea de culori" a Anutzei. Eu zic ca merita sa achizitionati lucrusoare de la ele si sa-i dati o mana de ajutor Iepurasului sugerandu-i cadouri inedite!

  Si pentru ca tot ne apropiem de Sfanta sarbatoare de Pasti, m-am gandit, ca la sfarsitul saptamanii care urmeaza, sa ofer un nou premiu surpriza, pe care il gasiti aici. Asa ca vreau sa fiti cat mai activi in zilele ce urmeaza, fie cu fotografii originale, fie cu multe comentarii, pentru ca nu se stie niciodata unde zboara gargarita :)

3 comentarii: