10 aprilie 2011

Retrospectiva

   Este duminica, asa ca este "Retrospectiva". In aceasta saptamana, tema pentru acasa a fost "Primavara", iar cei care au raspuns provocarii au fost in numar de noua :) Pentru ca in joc este si premiul lunii, o sa o iau si eu babeste, cu tasta in brate si cu degetul pe monitor, ca sa nu gresesc nimic si sa nu ma invinuiti de blat :))

   Primele participante au fost Ioana si Alina, iar lucrarile lor le puteti vedea aici. Ioana a iesit castigatoare cu prima fotografie (se pare ca niste conversi pot face minuni :P), in timp ce fotografiile Alinei au iesit la egalitate :). Ioana a acumulat in aceasta saptamana cinci comentarii pro, iar Alina sase.

  In runda a doua au intrat Ammelie, Iza si Lif, pe care le gasiti aici. Iar aici avem asa: Ammelie a rapit privirile voastre cu poza unui vestitor al primaverii, adica un ghiocel, si a acumulat in total sapte comentarii pozitive. Cititorii au fost innebuniti dupa bratarica aducatoare de primavara a Izei, reusind si ea sa acumuleze opt comentarii pro. Lif a atras atentia cu o fotografie realizata in Constanta si a acumulat cinci comentarii pozitive.

  Urmeaza inca trei participanti - Anda, CLM si Dragos. Ei bine, aici avem egalitate la toti trei :). Fotografiile lor au fost in egala masura apreciate, obtinand cate cinci comentarii pozitive. Anda a avut doua fotografii care ne-au incalzit inimile, daca soarele de primavara nu a reusit inca acest lucru. CLM a atras atentia cu prima fotografie, un galben placut de primavara si un roz pal care ne aduce aminte de flori inmiresmate. Iar Dragos a reusit sa imbine perfect doua simboluri ale primaverii - muguri de flori si martisoare, cititorii fiind de parere ca a doua fotografie este mai reusita.

   Ei bine, ultimele lucrari le-am primit de la un cuplu minunat, Amelia si MS Chirca, lucrari care au avut nu mai putin de 14 comentarii favorabile :) Minunatele lalele care au rapit privirile voastre le puteti revedea aici.

   Concluzia este urmatoarea: in aceasta saptamana, castigatoare au iesit lalelele trimise de Amelia si Mihai-Stefan, care intra in competitia pentru premiul lunii.

   Va invit sa aruncati un ochi pe noua tema ; astept lucrarile voastre pana vineri, 15 aprilie, iar premiul lunii, oferit de prietena blogului Anutza, abia asteapta sa fie castigat de un pasionat de fotografie :)

3 comentarii:

  1. Irina, am si eu o propunere. Ce-ai zice ca duminica, cand prezinti retrospectiva, sa incluzi in articol si 1-2 fotografii ale tale, care sa se incadreze la Tema Saptamanii? Eu una as vrea sa vad si interpretarea ta; si cred ca nu sunt singura ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pffff... Ammelie ce imi faci tu mie :)) Uite promit ca o sa incerc. Nu promit nimic 100% pentru ca momentan coc cateva proiecte pe care vreau sa le demarez si imi este destul de greu sa mai ies sa fac fotografii.

    RăspundețiȘtergere