17 aprilie 2011

Tema saptamanii 5

   Inainte de a posta ultimele fotografii din aceasta saptamana, tin sa urez "La multi ani!" tuturor cititorilor mei care poarta nume de floare, pentru ca astazi sunt Floriile. Eu am fost putin cam ocupata in acest weekend, asa ca m-am bucurat sa vad ca ati purtat discutiile fara mine :) Ieri am fost la "Simfonia Lalelelor" din Pitesti si promit ca, in urmatoarele zile, o sa va prezint atmosfera in imagini (m-am ales si eu cu o floricica in ghiveci :P ), iar astazi voi da fuga sa-mi sarbatoresc parintii, pentru ca amandoi sunt flori :) Cu scuzele de rigoare, va las din nou sa comentati singuri ultimul set de "Alb-negru", si ne auzim diseara cu noua tema si cu surpriza Izei.

   Anda s-a jucat putin cu albul si negru si mi-a placut interpretarea ei pentru ca nu are cum sa nu iti fure un zambet de pe buze (va invit sa vizitati blogul Andei, care a prezentat foarte frumos rubricuta mea - Multumesc Anda!!):

 
    Se-cret mi-a marturisit ca are foarte putin timp la dispozitie in ultima perioada, dar iata ca a reusit sa trimita cateva fotografii pentru rubrica mea si pentru acest lucru il admir si ii multumesc. Am primit patru lucrari, dar din pacate numai doua pot intra in competitie, asa ca alegerea a ramas la latitudinea mea:
Biscuitul

 Lśah
 
   Ei bine, asa cum am zis, uneori fac exceptie de la regula care zice ca puteti sa trimiteti lucrarile pana vineri. Astazi am ales sa fac aceasta exceptie, pentru ca am primit o fotografie foarte interesanta de la Amelia si MS Chirca, un alb-negru colorat, ca sa spun asa. Ca sa imi motivez "exceptia": dansii sunt departe de casa, dupa cum veti vedea si pe blogul lor; au specificat ca fotografia este trimisa in afara concursului (cu toate acestea eu am ignorat mentionarea ) si, nu in ultimul rand, este o compozitie pe care ma asteptam sa o vad la cititorii mei, pentru ca alb-negru nu inseamna numai "fara culoare", ci poate reprezenta si contradictiile din viata de zi cu zi si multe altele.


Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

14 comentarii:

  1. Cea mai buna fotografie dupa opinia mea este BISCUITUL. Dar si celelalte poze sunt frumoase! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa ce am fost in vizita pe la tine zilele trecute, mi-am dorit sa dau o alta fata blogului meu.
    Asa ca, multumesc ca m-ai inspirat si ambitionat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-a plăcut mult fotografia „alb-negru în culori” ce ai primit-o de la Amelia și MS Chirca.Inițial am vrut să trimit și eu poze color ale pisoiului meu alb-negru(pe nume 16 sau Joseph).

    RăspundețiȘtergere
  4. Am fost și am vizitat ambele bloguri ale Andei.Mi-au plăcut.De asemenea me-a plăcut alb-negrul Andei în culori!

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari tuturor si La multi ani! Imi place ultima fotografie :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie imi place tot ce face Se-cret, in mod special, si mai mentionez ultima poza.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Dama fara camelii - Ei uite, nu ma asteptam sa devin o sursa de inspiratie. Dar daca a fost asa, ma bucur si iti multumesc. Si te felicit pentru renovare, a iesit superb ;)!

    RăspundețiȘtergere
  8. @Se-cret - Timpul nu-i pierdut, teme voi mai avea, asa ca sunt sigura ca al tau pisoi isi va gasi locul la rubricuta mea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Anda, draguta foto si proaspata!

    Se-cret, dragute foto, dar nu inteleg de ce ai ales sa le faci alb-negru. Nu cred ca transmit mai multe asa, decat color...

    Amelia si MS Chirca, interesant unghi, dar parca prea mult spatiu negru. In plus, nu prea imi transmite nimic foto, nu ii vad 'subiectul'...

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi place foarte mult fotografia aceea cu fetita:X E adorabila si e foarte bine surprinsa reactia fetitei:X
    Toate pozele sunt frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Fotografia cu fetiţa m-a teleportat cu 22 de ani in urmă, când am avut prima mea întâlnire cu Eugenia. Era o dulce. Nu era o scumpă, aşa cum credeau mulţi. Îmi plăcea să o am lângă mine în pauza dintre orele de la şcoală, o savuram cu mare plăcere.

    RăspundețiȘtergere
  12. ammelia,sunt un tip „răpus” de hobby-uri.Nu de multă vreme am trecut (nu total)de la un alt hobby la fotografie și...tot ce mișcă și nu mișcă este prins în obiectiv.Ce să-ți zic entuziasmul e mare!!!Totul merge,color,alb-negru,de toate pentru toți :D.

    RăspundețiȘtergere
  13. Jucaria aia mi-a amintit de o jucarie din copilarie: un catel dungat ca o zebra, cu o coama verde pe cap si pe gat !

    RăspundețiȘtergere