4 aprilie 2011

Retrospectiva

Stiti deja! Este vorba de retrospectiva lucrarilor primite de la voi saptamana trecuta! Tema propusa de mine a fost "Iubire" si se pare ca primavara i-a inspirat pe multi :) Am avut nu mai putin de sapte participanti (participante mai exact - vad ca domnii nu prea se inghesuie sau poate nu le-a fost pe plac tema :)), asa ca tin sa-i trag putin de urechi si ii invit sa fie mai activi, eventual sa propuna teme pe placul lor).
Asa ca trec la treaba - tinand cont de numarul din ce in ce mai mare de participanti si lucrari, sper sa nu fac nicio greseala, iar daca voi o sesizati, sa ma anuntati negresit:

Nu mai trebuie sa zic - Prima pe lista a fost Ioana, cu trei lucrari frumoase, care au iesit toate castigatoare in opinia cititorilor :) Le puteti revedea aici.

Alina a trimis o singura lucrare, dar de mare efect! A fost favorita cititorilor pentru tema "Iubire" si o puteti vedea aici. Asa ca tin si eu sa o felicit pe Alina si o indemn sa pariticipe in continuare, mai ales ca acum voi oferi si premii!

Lif ne-a incantat si ea cu nu mai putin de sase lucrari la tema si a reusit sa atraga atentia voastra in special cu prima fotografie, pe care o gasiti aici.

Ammelie nu s-a lasat nici ea mai prejos si a trimis patru lucrari, care au fost laudate in egala masura. Le puteti vedea aici.

Anutza si-a facut debutul la rubrica mea in aceasta saptamana si veti auzi in continuare de ea, pentru ca este noul partener al blog-ului. Cele doua lucrari primite de la ea le gasiti aici, cu mentiunea ca prima fotografie a fost preferata cititorilor.

Nu in ultimul rand, vreau sa va vorbesc de Anda si Iza. Anda a trimis doua fotografii mai mult decat simpatice, daca pot sa spun asa, preferata voastra fiind a doua, in timp ce Iza a scos la iveala o singura lucrare, dar a tras lozul castigator cu ea, mai ales ca bratara a fost special creata pentru tema propusa de mine. Gasiti lucrarile lor aici.

Am postat deja tema pentru saptamana aceasta si am si primit lucrari. Va astept pana vineri sa construiti alaturi de mine rubrica "Tema saptamanii", contribuind cu fotografii frumoase. 
 De asemenea, va invit sa vedeti noul regulament postat pe pagina "Tema saptamanii", cat si premiile pe care le ofer incepand din luna aprilie, postate pe pagina "Tolba cu premii". Spor la treaba!

3 comentarii:

  1. Rubrica asta pare sa aiba tot mai mult succes :)
    Si blogul tau prinde o forma foarte frumoasa, zic eu.
    Frumos. Ai idei bune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Ioana! Sper sa-i incante pe toti cititorii ideile mele :)

    RăspundețiȘtergere