6 aprilie 2011

Tema saptamanii

   Astazi va voi prezenta primele lucrari pentru tema "Primavara" si prima postare din rubrica la care se aplica noile reguli. De asemenea, fotografiile intra in "concursul" pentru premiul lunii, un minunat lantisor pe care il puteti vedea la sectiunea "Tolba cu premii", lantisor oferit de Anutza, pe care va invit sa o vizitati in magazinul ei virtual, unde va asteapta cu bratele deschise.

 Primul set de fotografii l-am primit de la Ioana, cu care sunt convinsa ca v-ati familiarizat deja, pentru ca este o participanta fidela :), drept pentru care ea a primit primul "Premiu surpriza".




Al doilea set de fotografii poarta semnatura Alinei, care saptamana trecuta a cucerit inimile cititorilor cu o lucrare foarte reusita.
 Rasarit

 Blooming

   Astept comentariile voastre, care sper sa fie cat mai constructive, dar si lucrarile pe tema "Primavara", pe care mi le puteti trimite pana vineri, 8 aprilie.

Tin sa mentionez inca o data ca aceste lucrari nu imi apartin, toate drepturile fiind rezervate autorilor. Fotografiile nu pot fi copiate sau folosite in diverse alte scopuri decat cu acordul autorilor!

15 comentarii:

  1. Felicitari Ioana! Imi plac mult ambele fotografii. Cadrele sunt bine compuse. La prima cred ca mi-ar fi placut si mai mult daca era doar fata pe campul de flori:) La a doua imi place mult ca ai folosit un fundal negru, scoate foarte bine in evidenta margaretele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari ambelor fete, imi place foarte mult prima fotografie a Alinei, deoarece in opinia mea exprima intr-adevar reinvierea naturii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase ambele seturi de fotografii. As vrea si eu sa particip la frumosul tau concurs, dar imi e sincer rusine. Nu am nici un aparat performant, nici talent la asa ceva, dar imi place de mor sa fac poze la orice. Cand ma hotarasc te voi deranja cu niste capodopere:) Numai bine Irina!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, Alina!
    La prima asa s-a intamplat sa fie, cel cu conversi era un tip care ii facea poze ei, asa ca l-am surprins si pe el in fotografie :)
    Daca ar fi fost doar ea, cred ca ar fi fost prea banal cadrul.

    Mie imi place mult cea de-a doua fotografie a Alinei. Prima surprinde, intr-adevar, venirea primaverii si tot, dar cea de-a doua e mai deosebita, zic eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ioana, sunt de acord cu tine in privinta primei tale fotografii. Felicitari! Imi plac pozele tale :) Si sa porti cu placere si drag cerceii. Sper ca iti plac :)

    Alina, "Rasarit" m-a impresionat foarte mult. Exprima ceva special...

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari premiantelor si multa inspiratie in continuare! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Prima fotografie a Ioanei e intr-adevara interesanta, mie imi place foarte mult; faptul ca a prins si conversii baiatului completeaza tabloul: nu e doar primavara, e si iubire, tinerete, complicitate. Foarte frumoasa, bravo! :)

    De la Alina imi plac ambele in egala masura, prima atrage mai mult atentia si e mai 'evidenta', ca sa zic asa; dar a doua e foarte subtila si delicata, prin contrastul roz-gri.

    RăspundețiȘtergere
  8. Poza cu titlul blooming este minunata!

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari ambelor fete! Prima forografie a Ioanei este interesanta, iar cea de-a doua fotografie a Alinei este deosebita prin contrast.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anutza, multumesc! Si Irina, multumesc inca o data. Maine cred ca o sa ajunga cerceii :) da' eu nu ii vad decat weekend-ul viitor, cand ma duc acasa.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ei da, asa imi place. Sa vad reactii cat mai multe! Ca sa nu mai pun ca... cu cat mai multe comentarii, cu atat mai multe sanse pentru premiu :P

    RăspundețiȘtergere
  12. Great pictures of spring.
    Thanks for your nice comment in my blog:)
    Have a nice evening.
    Greetings from,
    Berit.

    RăspundețiȘtergere
  13. Inseamna ca n-ati vazut leusteanul si ferigile mele! Si nu sunt decât la început!

    RăspundețiȘtergere
  14. @Dan - Pai atunci arata-le, participa la rubrica :)

    RăspundețiȘtergere
  15. @Bare bilder - Thank you for your visit and kind words! Have a nice day!

    RăspundețiȘtergere